Terug

Aroma's

Aroma's

Eliquid Aroma's zijn de smaakstoffen in e-liquid. Deze gebruik je om smaak toe te voegen aan je zelfgemaakte (DIY) vloeistoffen. Aroma's hebben een bepaalde mengverhouding, en hebben bovendien tijd nodig om goed te kunnen mengen met de base. Daarom wordt aangeraden om deze precies te mengen met een doseerspuitje, en het mengsel daarna goed te schudden en enige tijd te laten staan ("Steepen").

Om het maken van eliquid makkelijker te maken kan je smaakloze base kopen met nicotine erin, zogenaamde nic boosters. Hier hoef je alleen nog smaak aan toe te voegen.

Mengverhoudingen

U kunt zelf experimenteren met de smaak, het is wel belangrijk om hier voorzichtig mee te zijn. Als u te veel toevoegt kan de smaak te sterk zijn, en dat is natuurlijk erg zonde. Als de smaak 'zwak' is kunt u later altijd nog extra aroma toevoegen.

Hieronder staan richtlijnen voor de mengverhouding, al verschilt deze van merk tot merk. Het valt daarom sterk aan te bevelen om ook op het flesje van het aroma zelf te kijken:

  • Met een base 70/30 van PG/VG: 8%
  • Met een base 50/50 voor PG/VG: 10%
  • Met een base 30/70 van PG/VG: 12%
  • Met een volledige VG base: 15%

Eliquid aroma kopen

Bij NLDamp kan je alle e-liquid aromas kopen voor het zelf maken van e-liquid. Verschillende aroma smaken kunnen gemengd worden om zo een gelaagd smaakprofiel te creeëren, wat het beste tot zijn recht komt in een sub-ohm tank. Houd er wel rekening mee dat de totale hoeveelheid aroma in het eliquid niet te hoog wordt (maximaal 15% voor max VG).

Meer weten over het maken van je eigen e-liquid? Bezoek deze blog op onze adviespagina voor uitgebreide instructies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen