Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Aspire Cleito Pro Coils (5 St.)

ASPIRE

CLEITO PRO COILS (5 ST.)

Productomschrijving
Productgegevens De Aspire Cleito coils, verkrijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes (0.5 / 0.15 Pro Mesh Ohm). Verpakt per vijf stuks. De keuze van het Ohmagegehalte hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Voor een grote dampproductie? Dan is het verstandig om te kiezen voor een coil met een zo laag mogelijk Ohmage. Wenst u een grotere smaak...

Productgegevens

De Aspire Cleito coils, verkrijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes (0.5 / 0.15 Pro Mesh Ohm). Verpakt per vijf stuks.

De keuze van het Ohmagegehalte hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Voor een grote dampproductie? Dan is het verstandig om te kiezen voor een coil met een zo laag mogelijk Ohmage.

Wenst u een grotere smaakbeleving? Dan is het verstandig om te kiezen voor een coil met een hoog Ohmage. Hoe hoger het Ohmage van een coil, hoe groter de smaakbeleving van de E-liquid die u dampt.

Als een coil aan vervanging toe is, merkt u dit aan de verminderde smaakbeleving en dampproductie. Het aantal dagen dat een coil vervangen dient te worden is bij iedereen anders. Dit hangt namelijk sterk af van de gebruiksintensiteit. Dampt u de gehele dag door? Dan kan het zijn dat een coil maar âeen week meegaat. Dampt u wat minder? Dan kan een coil twee of drie weken meegaan.

Merkt u dat de smaak afneemt? Dan is het raadzaam om de coil te vervangen. Hierdoor voorkomt u dat de coil een branderige smaak produceert.

Als u een nieuwe coil plaatst, is het belangrijk om deze ongeveer twintig minuten te laten intrekken met E-liquid. Dit om te voorkomen dat de coil gelijk doorbrandt

Let op: Dit product is uitlopend

Inhoud set

  • Aspire Cleito Pro coils (5x)

 

Productspecificaties

SKU
416824
EAN
6958947126328
Geschikt voor
Cleito Pro
Geschikt voor Sub Ohm
Ja