Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Aspire Nautilus Prime X Startset - 2ML

ASPIRE

NAUTILUS PRIME X STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.   Aspire Nautlius Prim...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


 

Aspire Nautlius Prime X startset

De Aspire Nautilus Prime X startset is een krachtige e-sigaret met uitgebreide mogelijkheden. De mod is werkzaam op een 18650 batterij, de pods die werken in combinatie met de startset zijn de Nautilus Prime X pods.

De elektronische sigaret is afgewerkt met leer van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties.

Aspire Nautilus Prime X mod

De Nautilus Prime X mod is een krachtige mod die werkzaam is op een 18650 batterij. De batterij is niet meegeleverd bij aankoop van de startset, wel los verkrijgbaar in onze webshop. Aan de smalle zijde van de mod is een 0,96 inch TFT kleurenscherm geplaatst. Hierop zijn alle dampgegevens overzichtelijk weergeven. Met de 2 kleinere knoppen kan u aspecten als wattage, modi en voltage aanpassen naar wens. De mogelijkheden van de Prime X zijn uitgebreid en hiermee ook bedoeld voor de ervaren damper.

Net als alle nieuwe Aspire mods heeft ook de Prime X verschillende beschermingsfuncties. Zo wordt de batterij standaard beschermd tegen onder- en overladen en schakelt de e-sigaret zichzelf uit wanneer de vuurknop te lang wordt ingedrukt. Ook zal de mod een foutmelding geven als de batterij verkeerd is geplaatst of te warm wordt.

Aspire Nautilus X pod

De Nautilus X pods zijn verkrijgbaar in diverse varianten, bij deze startset krijgt u de pods met een maximale e-liquid capaciteit van 2ml. De pods kunnen worden gevuld via de zijkant en de coils zijn los verwisselbaar. Een pod gaat dus een lange tijd mee, enkel de coil moet vervangen worden. De coils die compatibel zijn met de Nautilus X pod zijn de Nautilus Mesh coils en de BP coils van Aspire. De smaak en dampproductie staan bij deze coils centraal. Ook liquids met een hoog VG gehalte kunnen zonder problemen worden gedampt.

De airflow is te regelen met de verstelbare knop aan de bovenzijde van de mod.

Bij aankoop van de startset worden er twee Nautilus X pods geleverd. Beiden hebben een vooraf geïnstalleerde coil met een weerstand van 0.7Ohm en 0.3Ohm

Inhoud set
  • Aspire Nautilus Prime X mod (1x)
  • Nautilis Prime X pod 2ml (inclusief 0.7Ohm Nautilus Mesh coil) (1x)
  • Nautilis Prime X pod 2ml (inclusief 0.3Ohm BP Mesh coil) (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
419818
SKU
419818
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD