Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Aspire Skystar + Revvo Clearomizer Starterkit 210W

ASPIRE

SKYSTAR + REVVO CLEAROMIZER STARTERKIT 210W

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Deze krachtige Aspire SkyStar Re...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Deze krachtige Aspire SkyStar Revvo is krachtiger dan de meeste andere e-sigaretten.

Deze e-sigaret beschikt over een mooi 1,3 inch touchscreen waarmee de e-sigaret is te bedienen. Deze SkyStar Mod wordt geleverd in combinatie met de veelgebruikte Aspire Revvo tank. Deze tank maakt gebruik van de platte Aspire ARC coil. Deze verzorgt een grote damp en een uitstekende smaak. Deze tank is volledig volgends de strenge TPD maatstaven en heeft een inhoud van 2 ML. Daarnaast is deze tank uitgerust met een volsysteem vanaf de bovenzijde. Dit voorkomt lekken bij het bijvullen van de e-sigaret. Ook beschikt de Aspire Revvo tank van een verstelbare top airflow. Hiermee wordt de luchtstroom vanaf de bovenzijde afgesteld. Hierdoor komen de smaken van de liquids uitstekend tot z'n recht in De Aspire SkyStar Revvo Starterset.

Onderhoud van deze e-sigaret is zeer gemakkelijk door het innovatieve coil vervangingssysteem. Zo is het mogelijk om bij deze tank/clearmizer, de coil vanaf de onderzijde te vervangen. Hierdoor kunt u de coil vervangen terwijl de tank nog gevuld is. Het beheren van de instellingen op deze mod gebruikt u door twee maal omlaag te vegen. Hierdoor beheert u de instellingen zoals gegevens, systeem en tijd. Deze e-sigaret is gemakkelijk op te laden via de Micro USB aansluiting op de MOD. Deze MOD werkt tot slot met twee (niet bijgeleverde) 18650 batterijen.

Tevens is het mogelijk om deze e-sigaret te updaten via de computer door het aansluiten van de e-sigaret aan een laptop.

Let op: Dit product is uitlopend

  • Bescherming tegen oververhitting
  • Bescherming tegen kortsluiting
  • Bescherming tegen overladen en onderladen
  • Automatische afsluitsysteem
  • verkrijgbaar in 5 kleuren.

Specificaties:

  • Afmetingen MOD: 91 x 50 x 33mm
  • Afmetingen Tank: 41 x 24mm
  • Tankcapaciteit: 2ML TPD
  • Aansluitingen : 510
  • 2 x 18650 batterijen ( niet inbegrepen)

Productspecificaties

SKU
413293
EAN
6958947124096
Te gebruiken met type batterij
2x 18650 batterij
Instelbaar vermogen
Geavanceerde instellingen