Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Aspire Typhon 100 - Revvo - 100W - Starterkit

ASPIRE

TYPHON 100 - REVVO - 100W - STARTERKIT

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. De nieuwe Aspire Typhon 100 Revv...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


De nieuwe Aspire Typhon 100 Revvo Starterset. Deze nieuwe starterkit is een combinatie van de Aspire Typhon 100 Starterset en de innovatieve Revvo tank. Deze e-sigaret maakt gebruik van de horizontale Revvo Coils. Deze tank beschikt over een top-fill systeem. Hiermee is de tank vanaf de bovenzijde te vullen. Daarnaast beschikt deze over een bovenlangse airflow. Hiermee kunt u optimaal genieten van deze optimale dampproductie.

De Typhon 100 MOD is zeer compact en heeft een strak design. Deze MOD wordt aangedreven door een interne accu van 5000 mAh. Je hoeft hierbij dus geen losse batterijen aan te schaffen. Daarnaast kan deze MOD een maximaal wattage bereiken van 100W. In en uitschakelen gaat door vijf maal te klikken op de knop op de batterij. Daarnaast worden er verschillende opties aangeboden op deze MOD zoals: het variabele vermogen, de variabele spanning, de bypass , een nacht temperatuurregeling of het instellen van een vermogenscurve.

Daarnaast ondersteunt deze MOD ook VW/VV/Bypass/CPS/TCR.

Deze startset is verkrijgbaar drie gevlekte kleuren: blauw, groen en rood.

Specificaties:

  • Afmetingen Set: 125 x52 x 25mm
  • Aansluiting: 510
  • Afmetingen Tank: 41 x 24mm
  • Opladen: USB poort

Deze e-sigaret voldoet volledig aan de Nederlandse TPD regelgeving.

Productspecificaties

SKU
413302
EAN
6958947124157
Batterijcapaciteit
5000 mAh
Instelbaar vermogen
Ja