Blog - Damp verhalen, nieuws, updates en meer!

E sigaret vloeistof kopen – Alle informatie over de vloeistof voor je e-sigaret!

E sigaret vloeistof kopen – Alle informatie over de vloeistof voor je e-sigaret!

Een zoektocht naar de lekkerste e-sigaret vloeistof begint hier. Met een zeer uitgebreid assortiment aan vloeistof voor je e-sigaret, bieden wij voor iedere damper wat wils! Lees verder op deze pagina en ontdek meer over de verschillende e-sigaret vloeistoffen.

Wat is de beste e-liquid

Wat is de beste e-liquid

De zoektocht naar de beste e-liquid

Als startend of gevorderde e-sigaret roker ben je continu op zoek naar de beste e-liquid voor jou. Welke smaak voor jou het beste is varieert van merk en prijs. Op deze pagina geven we je een inzicht in welke smaken het beste aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Naast dat deze wensen natuurlijk persoonlijk zijn, kun je ook gebruik maken van de reviews van anderen om te helpen bij de zoektocht naar jouw beste e-liquid.

VapeWAVE - Crowdfunding docu e-sigaretten!

  • Geplaatst op
  • Door NLDamp
  • 0
VapeWAVE - Crowdfunding docu e-sigaretten!

Laatst kreeg ik het volgende filmpje toegestuurd van een paar bekende dampers. Direct was ik zeer enthousiast over deze documentaire. Deze documentaire wordt namelijk volledig gefinancierd door middel van crowdfunding. De makers van deze documentaire hebben de doelstelling om ten minste €100.000 euro te verzamelen en met dit geld een documentaire te maken over elektrisch roken over de hele wereld "Vaping". Hierin staat de beleving centraal. Wil je ook bijdragen aan dit project? Dat kan! Bezoek: http://www.vapewave.net/nous-soutenir/ en draag bij aan met maken van deze docu! Het is zelfs mogelijk om je naam in de aftiteling te laten plaatsen! Bron: VapeWAVE