Terug

E-liquid grote flesjes

 • Door Robin
 • Tuesday 09 / 10 / 2018 0
E-liquid grote flesjes

Nicotine houdende e-liquid is alleen verkrijgbaar in flessen van 10ml. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht. Er zijn namelijk verschillende manieren om grote flesjes e-liquid te kopen. Deze zijn helaas niet kant en klaar wanneer je kiest om deze met nicotine te dampen. Op deze pagina geven we je uitleg over e-liquid grote flesjes. Zo kun je zelf grotere flessen maken zoals een e-liquid van 100ml of bijvoorbeeld 500ml. Ook kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een Shake ’n Vape!

DIY e liquid

Met DIY e-liquid wordt bedoeld. Maak zelf je eigen e-liquid. Hiermee kies je zelf de basisvloeistof, je aroma’s en daarnaast je nicotineboosters. Zo kun je zelf gemakkelijk grote flesjes e-liquid maken. Door deze drie stappen, maak je een eigen DIY e-liquid pakket.

 1. Een eerste stap is het uitkiezen van je smaak. Dit doe je door een aroma te kiezen. Deze smaakstoffen voor e-liquid zijn verkrijgbaar in velen verschillende smaken en merken.
 2. De tweede stap bij DIY e-liquid maken is het kopen van de basisvloeistof. Deze basisvloeistof wordt ook wel Base genoemd. Base is de basis van iedere e-liquid en bestaat uit PG en VG.
 3. De derde stap is het toevoegen van een nicotinebooster. Met de nicotinebooster voeg je nicotine toe aan je mengsel. Over het algemeen worden hier 18mg nicotineboosters voor gebruikt. Maar je kunt ook lagere boosters gebruiken. Indien je de hoeveelheid Base vergroot, vergroot je ook het aantal boosters dat je toevoegd aan het mengsel. Hier onder staat een schema met hoeveel nicotine je krijgt in je mengsel na het toevoegen van een booster:
 • Een 50ml Base + 10 ml 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 3mg/ml nicotine
 • Een 50ml Base + 10 ml 12mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 2mg/ml nicotine
 • Een 50ml Base + 10 ml 6mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 1mg/ml nicotine
 • Een 50ml Base + 10 ml 0mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 0mg/ml nicotine

Dus als voorbeeld: Indien je bijvoorbeeld een 100ml e-liquid wilt kopen met 3 mg/ml, dan voeg je 2 nicotineboosters toe van 18mg/ml. Indien je 500ml e-liquid wilt kopen met 3 mg/ml, voeg je 10 nicotineboosters toe van 18mg/ml. Je hebt dan 600 ml e-liquid. 

Klik hier om direct naar alle DIY e-liquid artikelen te gaan. Wil je meer weten over DIY e-liquid. Klik dan hier op uitleg DIY e-liquid.

Shake n Vape 100ml of 50ml

Een andere manier om een e-liquid grootverpakking te kopen is om gebruikt te maken van Shake n Vape. Wij hebben verschillende Shake n Vape e-liquid in de aanbieding. Shake n Vape is beschikbaar in bijvoorbeeld 100ml en 50ml. Lees meer op deze pagina en maak zelf een goedkope Shake n Vape.

Het idee van Shake n Vape is te vergelijken met DIY e-liquid. Het grootste verschil met DIY e-liquid is dat de mix van aroma’s al voor je is samengesteld. Daarnaast is de Base ook al toegevoegd aan het mengsel. Dit is dan ook perfect voor mensen die op zoek zijn naar een manier om snel en gemakkelijk een e-liquid grootverpakking te maken. Shake and Vape kun je zelf aanschaffen van 50ml, 100ml en zelfs 500ml.

Bij een fles Shake and Vape is altijd extra ruimte overgelaten voor het toevoegen van een nicotinebooster. Zo kun je er zelf voor kiezen om wel of geen nicotine toe te voegen aan je mengsel. De verhouding is hetzelfde als bij het DIY assortiment. Maar voor het gemak geven we het nog een keer weer:

 • Een 50ml Shake n Vape + 10 ml 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 3mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake n Vape + 10 ml 12mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 2mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake n Vape + 10 ml 6mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 1mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake n Vape + 10 ml 0mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 0mg/ml nicotine

Klik hier om direct naar alle Shake n Vape te gaan. Wil je meer weten over Shake n Vape? Lees dan onze pagina Uitleg Shake and Vape.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1630 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen