Terug

België? Bezoek onze BE winkel

E-liquid grote flesjes

E-liquid grote flesjes

Nicotine houdende e-liquid is alleen verkrijgbaar in flessen van 10ml. Hiervoor werd een oplossing bedacht genaamd Shake n vape. Grote flesjes e-liquid die geen nicotine bevatten. Helaas zijn door de nieuwe regeling deze verboden om het gebruik van nicotine te verminderen in e-liquids. Deze grote flesjes e-liquid kwamen in 50 of 100ML die aangevuld konden worden met nicotine boosters waardoor de grote flesjes uitkwamen op 60 of 120ML. Deze regeling is gekomen in Juli 2019. Hierdoor kun je nergens in Nederland meer Grote flesjes e-liquid kopen. Maar er is nog een andere mogelijkheid om aan deze grote flesjes e-liquid te komen, dit door middel van DIY e-liquid.

Shake & Vape/ Boost & Vape is vanaf juli 2019 alleen nog te verkrijgen voor Belgische consumenten. Klik hier voor ons Belgische assortiment

DIY e liquid

Met DIY e-liquid wordt bedoeld. Maak zelf je eigen e-liquid. Hiermee kies je zelf de basisvloeistof, je aroma’s en daarnaast je nicotineboosters. Zo kun je zelf gemakkelijk grote flesjes e-liquid maken. Door deze drie stappen, maak je een eigen DIY e-liquid pakket.

 1. Een eerste stap is het uitkiezen van je smaak. Dit doe je door een aroma te kiezen. Deze smaakstoffen voor e-liquid zijn verkrijgbaar in velen verschillende smaken en merken.
 2. De tweede stap bij DIY e-liquid maken is het kopen van de basisvloeistof. Deze basisvloeistof wordt ook wel Base genoemd. Base is de basis van iedere e-liquid en bestaat uit PG en VG.
 3. De derde stap is het toevoegen van een nicotinebooster. Met de nicotinebooster voeg je nicotine toe aan je mengsel. Over het algemeen worden hier 18mg nicotineboosters voor gebruikt. Maar je kunt ook lagere boosters gebruiken. Indien je de hoeveelheid Base vergroot, vergroot je ook het aantal boosters dat je toevoegd aan het mengsel. Hier onder staat een schema met hoeveel nicotine je krijgt in je mengsel na het toevoegen van een booster:
 • Een 50ml Base + 10 ml 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 3mg/ml nicotine
 • Een 50ml Base + 10 ml 12mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 2mg/ml nicotine
 • Een 50ml Base + 10 ml 6mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 1mg/ml nicotine
 • Een 50ml Base + 10 ml 0mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 0mg/ml nicotine

Dus als voorbeeld: Indien je bijvoorbeeld een 100ml e-liquid wilt kopen met 3 mg/ml, dan voeg je 2 nicotineboosters toe van 18mg/ml. Indien je 500ml e-liquid wilt kopen met 3 mg/ml, voeg je 10 nicotineboosters toe van 18mg/ml. Je hebt dan 600 ml e-liquid. 

Klik hier om direct naar alle DIY e-liquid artikelen te gaan. Wil je meer weten over DIY e-liquid. Klik dan hier op uitleg DIY e-liquid.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen