Terug

E-liquid met of zonder nicotine bestellen in België

  • Door Robin
  • Tuesday 17 / 07 / 2018 0
E-liquid met of zonder nicotine bestellen in België

Sinds 17 Januari 2017 is het verboden voor Belgische consumenten om e-liquid te kopen met nicotine online. Dit omdat dezelfde regels als voor normale tabak van kracht zijn voor deze producten. Sinds kort verzenden wij op onze website weer producten naar Belgische consumenten. Echter kunnen wij alleen de producten zonder nicotine toesturen naar Belgische adressen. Indien u als Belgische consument een Belgisch adres invoert in onze afrekenpagina, zal deze alleen geaccepteerd worden indien er geen producten met nicotine of e-sigaretten zijn toegevoegd aan de bestelling.

E-liquid met nicotine in België

Zoals hierboven eerder verteld, is het dus niet mogelijk om nicotinehoudende producten te verzenden naar België. Een mogelijkheid om dit op te lossen is het gebruik van Shake & Vape producten. Shake & Vape zijn grote flessen e-liquid met daarin extra ruimte voor het toevoegen van een nicotinebooster. Dit zijn smaakloze e-liquid, ook wel beschouwd als een base van 18 mg. Indien u een Shake & Vape wilt gebruiken met nicotine, raden wij aan om een nicotinebooster aan te schaffen in een lokale winkel en deze toe te voegen aan het product.

Afhalen in Nederland

Een andere mogelijkheid om nicotinehoudende producten te bestellen is om deze te verzenden naar een locatie in Nederland. Tijdens het afrekenen kiest u dan voor ‘Servicepunt levering’ en kiest een locatie over de grens. Wij verzenden het pakket dan naar die locatie. U ontvangt van ons een melding wanneer het pakket is geleverd door de track & trace in de mail die u ontvangt nadat wij het pakket hebben verzonden.

Voor meer informatie, vraag maar raak!

Indien u meer informatie wenst over nicotinehoudende e-liquid in combinatie met kopen in België, kunt u altijd contact met ons opnemen door het sturen van een vraag naar onze klantenservice. Wij staan altijd voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1630 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen