Terug

België? Bezoek onze BE winkel

E-sigaret kopen

E-sigaret kopen

Wanneer u op deze pagina bent aangekomen, bent u waarschijnlijk op zoek naar informatie over het kopen van een elektronische sigaret of terwijl een e-sigaret. Informatie over een e-sigaret kopen staat op deze pagina dan ook uitgelegd. Lees verder voor alle informatie over elektronische sigaretten.

Waarom een e-sigaret kopen?

 • E-sigaretten hebben geen stinkende rook maar damp, u ervaart dus geen stank
 • E-sigaretten zijn veel goedkoper dan sigaretten
 • U heeft zelf in de hand hoeveel nicotine u gebruikt
 • Geen teer, stikstofoxide, koolmonoxide, as en verbrandingsstoffen.
 • U kunt zelf bepalen wat voor smaak u dampt

Elektrische sigaretten bieden dus velen voordelen ten opzichte van het roken van tabak of shag.

e-sigaret kopen

E-sigaret starter set kopen

Wanneer u opzoek bent naar een eerste e-sigaret, is het aan te raden om een e-sigaret starter set te kopen. Een e-sigaret starter set is een pakket waar alle benodigdheden in zitten om te starten met elektrisch roken. Dit is dan ook de beste e-sigaret voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met dampen.

Wilt u een e-sigaret kopen? Kies dan online en voordelig voor onze elektronische sigaretten. Bestelt u vandaag voor 23:00? Dan heeft u de elektrische sigaret morgen al in huis!

All-in one e-sigaret kopen

Ons advies is om wanneer u weinig ervaring heeft met een e-sigaret, te kiezen voor een simpele starter set. Bij voorkeur een All-in One e-sigaret. Deze elektronische sigaretten bestaan uit één stuk en zijn daarom veiliger tegen bijvoorbeeld lekkages en precies zo ingericht dat iedere beginnende elektrische sigaret gebruiker er mee overweg zou moeten kunnen

all in one e-sigaret kopen

POD e-sigaret kopen

Een pod systeem is een e-sigaret die werkt met losse POD’s die hervulbaar zijn. Wanneer u er voor kiest om dit type model aan te schaffen heeft dit als voordeel dat deze zonder losse coils werkt. Je hoeft dus geen coils te vervangen!

pod systeem e-sigaret kopen

Sub Ohm e-sigaret kopen

Misschien is een Sub Ohm starter set iets voor u. Sub ohm dampen betekent dat u vloeistof verdampt door een coil met de weerstand onder de 1 ohm. Waarom sub ohm dampen? Omdat dit de mogelijkheid geeft om vloeistoffen te verdampen met een hogere VG waarde. Hierdoor produceert u meer damp en wordt de damp ook sterker van smaak. Let er dus wel op dat u kiest voor sub ohm liquid die geschikt is voor de elektronische sigaret.

sub ohm e-sigaret kopen

 

E-sigaret liquid

Het enige wat u nodig heeft naast een starterskit is e-sigaret vloeistof of liquid. Vergeet deze dus niet wanneer u van plan bent een e-sigaret te gaan kopen. Andere benamingen voor e-sigaret liquid is bijvoorbeeld e-liquid, dampvloeistof of e-juice. Dit zijn allemaal benamingen voor de vloeistof die wordt verdampt in de elektronische sigaret. Het meest gebruikte woord voor e-sigaret liquid is “E-liquid”

e-sigaret liquid kopen

Wanneer u wilt, kunt u nicotine toevoegen aan de e-sigaret liquid. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt stoppen met het roken van tabak en dat uw lichaam gemakkelijk kan wennen aan het dampen. Volgens de Nederlandse wetgeving, mag e-sigaret liquid worden verkocht tot een sterkte van 20 mg/ml e-sigaret liquid. De volgende sterkte aan nicotine in de e-sigaret liquid wordt aangeraden afhankelijk van je eigen wens. Lees hieronder hoeveel nicotine voor u is aangeraden om mee te beginnen:

 • 18 mg/ml
  • Een zware roker
  • Meer dan pakje sigaretten of shag per dag
 • 12 mg/ml
  • Een normale roker
  • Ongeveer pakje sigaretten per dag
 • 6 mg/ml
  • Een lichte roker
  • Gebruik van light sigaretten
 • 3 mg/ml
  • Een lichte roker
  • Nauwelijks meer verslavend
 • Geen nicotine
  • Geen roker

Naast dat u deze e-sigaret liquid in vaste sterktes kunt kopen, is het ook mogelijk om deze te kopen en daarna met elkaar te mengen tot een eigen sterkte.

 

E-sigaret prijzen

De prijzen van e-sigaretten liggen enorm uiteen. Zo kan de prijs van een simpele starter set variëren van 15 tot 100 euro. Over het algemeen zeggen de prijzen van elektronische sigaretten wel iets over de kwaliteit. Vaak gaat het hier om een meer duurzame productie en daarnaast meer opties.

Let ook op neppers in de markt. Vaak zijn er neppe elektronische sigaretten in omloop. Deze bieden niet het comfort en de veiligheid van een echte elektrische sigaret. Bij ons koopt u alleen originele e-sigaretten van de beste merken.

e-sigaret kopen

E-sigaret kopen goedkoop

Onder een goedkope e-sigaret bedoelen we e-sigaretten tot 40 euro. Dit zijn simpele e-sigaret starter sets. Het kiezen voor een goedkope e-sigaret heeft als voordeel dat het geen grote investering is voor de beginnende damper. Wel is het aan te raden om een elektronische sigaret te kiezen van een goed merk en geen namaak e-sigaret. Bij ons worden alleen kwalitatief goede e-sigaretten aangeboden en geen namaak e-smokers.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen