Terug

Door het corona virus ondervinden wij grote drukte. Hierdoor kan de levering langer duren dan aangegeven bij het product. Onze excuses voor het ongemak.

Mogelijk langere levertijden tijdens de feestdagen

Mogelijk langere levertijden tijdens de feestdagen

Het einde van het jaar staat alweer voor de deur. Daarom krijgen de pakketbezorgers in Nederland het weer extra druk. Vandaar dat wij mogelijk onze aangegeven levertijd in deze periode “Vandaag besteld, morgen in huis” niet altijd kunnen halen. Wij doen ons uiterste best om alle pakketten dezelfde dag nog te verzenden. Echter zijn wij voor de bezorging afhankelijk van onze pakketbezorger PostNL. Onze excuses voor mogelijke vertragingen. Wij adviseren u om op tijd te bestellen, zeker wanneer u op zoek bent voor een leuk cadeau! Je wilt natuurlijk zeker zijn dat deze op tijd in huis zijn.

Rondom de volgende data wordt extra drukte verwacht:

 • Black Friday: 29 november 2019
 • Cyber Monday: 2 december 2019
 • Dagen rondom Sinterklaas: 1-5 december
 • Dagen rondom Kerst: 20-25 december
 • Dagen rondom oud en nieuw 30 december t/m 2 januari

Echter zal het tijdens deze volledige periode extra druk zijn voor onze bezorgers. Heeft u vragen over de status van uw pakket? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Verder kunt u ook de vertragingsstatus checken op de website van PostNL.

Alvast fijne feestdagen gewenst van ons!

Team NLDamp

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,2 / 10 - 2,091 Beoordelingen @ KiYoh
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen