Terug

België? Bezoek onze BE winkel

Verbod op Shake & Vape e-liquid vanaf juli 2019

Verbod op Shake & Vape e-liquid vanaf juli 2019

Het zit er al een lange tijd aan te komen maar ook binnenkort wordt er een verbod gesteld op de verkoop van Shake & Vape e-liquid. Binnen de nieuwe wet in Nederland worden namelijk e-liquid zonder nicotine groter dan 10ml gelijk gesteld aan de regels voor e-liquid met nicotine. 

Shake & Vape is alleen nog te verkrijgen voor Belgische consumenten. Klik hier voor alle Shake & Vape e-liquid

Alleen nog kleine flesjes (10ml) met of zonder nicotine

Ongeveer 3 jaar geleden is er een verbod gesteld op de verkoop van nicotine houdende e-liquid met een inhoud groter dan 10ml. Hierdoor zijn fabrikanten op zoek gegaan naar een creatieve manier om toch grotere flessen te kunnen blijven leveren. Dit heeft geresulteerd in Shake & Vape, grotere flessen e-liquid met ruimte voor een nicotinebooster (meestal een smaakloze e-liquid van 18mg). Een veelgemaakte combinatie is dan ook een Shake & Vape van 50ml in combinatie met een nicotinebooster van 10 ml (18mg). Wanneer je deze mengt krijg je dan 60ml e-liquid met een nicotinegehalte van 3mg. 

Helaas wordt deze manier van dampen ook verboden en moeten wij ons als webshop hieraan houden. Verbod op de verkoop van Shake & Vape producten start in juli 2019. Tot deze tijd is het dus nog mogelijk om Shake & Vape producten te bestellen via onze website. 

Minder voorraad door toenemende vraag, bestel dus op tijd!

Grote kans dat hoe dichter we bij de ingangsdatum (juli 2019) komen, hoe kleiner het aanbod is van ons en andere winkels. Hierdoor maken we u er nu al van bewust dat wanneer u graag nog wat Shake & Vape producten wilt bestellen,  u dit beter op tijd kunt doen. Daarnaast is het goed mogelijk dat sommige producten binnenkort uit voorraad zullen zijn op onze website. Indien u deze producten toch nog wilt bestellen, kunt u het beste contact opnemen via [email protected]. We gaan dan op zoek naar een mogelijkheid om deze toch nog aan u te leveren. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen