Terug

België? Bezoek onze BE winkel

Wat is een nicotine booster?

Wat is een nicotine booster?

Een nicotine booster is een smaakloze e-liquid met een hoog nicotine gehalte. Een nicotine booster wordt gebruikt om nicotine toe te voegen aan een shake n vape e-liquid of om zelf DIY e-liquid te maken met nicotine. De nicotine booster wordt gemengd met een e-liquid zonder nicotine om op deze manier een lager nicotine gehalte te realiseren.

Nicotine booster berekenen

Bij het toevoegen van een nicotine booster, is het belangrijk om vooraf te weten hoeveel nicotine je in je e-liquid wilt hebben. Hiervoor dien je van tevoren een berekening te maken. In de onderstaande tabel leggen wij precies uit hoeveel nicotine je moet toevoegen in je e-liquid om het juiste nicotine level te realiseren.

Nicotine booster tabel

We hebben onderstaande tabel samengesteld om in een kort overzicht weer te geven hoeveel nicotine je krijgt na het toevoegen van een nicotine booster van 18 mg in je shake n vape.

Aantal ml vloeistof zonder nicotine

Gewenste nicotinegehalte

Aantal ml te voegen 18mg nicotine boosters

50 ml

3 mg / ml

10 ml van 18 mg/ml

50 ml

6 mg/ml

25 ml van 18 mg/ml

100 ml

3 mg/ml

20 ml van 18 mg/ml

100 ml

6 mg/ml

50 ml van 18 mg/ml

 

Nicotine booster calculator

Binnenkort!

Nicotine booster 100VG of 100PG

Bij de keuze voor een nicotine booster is het in het begin altijd het belangrijkste om een juiste keuze te maken voor het juiste nicotinegehalte dat past bij uw situatie. Daarna heeft u de keuze tussen VG of PG of een combinatie tussen deze twee. VG maakt de vloeistof meer stroperig en PG maakt de vloeistof wat scherper in de keel. Daarnaast is er een verschil in gebruik van type coils en VG en PG.  Dus met deze informatie kun je kiezen voor een 100VG nicotine booster of een 100 PG nicotine booster.

Dus voor het toevoegen van een nicotine booster, let eerst goed op het gehalte van je mix voordat je een nicotinebooster toevoegt. Je hebt namelijk de mogelijkheid om méér PG of méér VG in je uiteindelijke mix toe te voegen. Dit kun je dus aanpassen naar je eigen wensen.

Nicotine booster kopen

Wanneer je weet hoeveel nicotine booster je wilt toevoegen en in welke mix, dan is het tijd om een nicotine booster te kopen. Nicotine boosters zijn in Nederland verkrijgbaar tot een maximum nicotinegehalte van 20mg/ml nicotine. Ben je benieuwd naar ons assortiment aan nicotine boosters? Bekijk dan alle nicotine boosters onder deze link. Wil je meer informatie over nicotine booster kopen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen over vragen over nicotineboosters.

In de onderstaande video geven we uitleg over Shake & Vape e-liquid. Hierbij worden nicotine boosters toegevoegd. Nicotine boosters kunnen ook worden toegevoegd bij DIY e-liquid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen