Terug

België? Bezoek onze BE winkel

Wat zijn de kosten en prijzen van een e-sigaret?

Wat zijn de kosten en prijzen van een e-sigaret?

In deze blog kunt u alles lezen over de kosten en prijzen van een e-sigaret. Niet alleen alles over de aanschaf, maar ook over het onderhoud van een e-sigaret.

Starterset e-sigaret

Er zijn veel verschillende e-sigaretten, maar men begint meestal met een starterset. Deze prijzen variëren vaak van €15,- tot €30,-. De goedkope e-sigaretten zijn de POD systemen, dit zijn e-sigaretten die een klik systeem hebben. Deze zijn erg simpel in gebruik en makkelijk om mee te nemen. Bij de POD systemen zit de coil al ingebouwd in de POD. Neem hier een kijkje naar onze POD systemen.

Dan heb je de nog de all-in one e-sigaretten, deze zijn vaak rond de €25,- tot €30,-. De all-in one e-sigaretten lijken qua vorm meer op normale sigaretten. De tank en batterij zijn aan elkaar verbonden. Deze e-sigaretten kunnen ook meegroeien met de ervaring van een damper. Dit doordat de coil (de weerstand) veranderd kan worden. Neem hier een kijkje naar onze all-in one e-sigaretten.

De verschillende onderdelen van de e-sigaret

De coil
Dit onderdeel moet het vaakste vervangen worden, een coil gaat twee tot vier weken mee. Bij een POD systeem kun je losse POD’s aanschaffen, deze kosten rond de €8,95 voor drie losse POD’s.

Bij een all-in one e-sigaret kun je losse coils bestellen en zelf de weerstand van de coil kiezen. Deze kosten tussen de €8,- en 14,-. In een doosje zit vijf losse coils, hier kunt u tussen de 10 tot 20 weken mee doen. Dit ligt natuurlijk aan de hoeveelheid van uw gebruik van de e-sigaret.

De driptip
Deze hoeft eigenlijk bijna nooit vervangen te worden, maar misschien als deze een keer kapot gaat. Deze kunt u dan al vervangen voor €1,50. Klik hier voor de driptips.

De Tank
De tank of ook wel bekend als de clearomizerhoeft ook bijna niet vervangen te worden. Deze kunt u vervangen als er bijvoorbeeld een scheur inzit of een andere beschadiging heeft. Een tank van een e-sigaret kost €11,- en €13,-.

De e-sigaret vloeistoffen

Per damper verschilt het gebruik van een e-liquid en wanneer die dus een nieuwe moet aanschaffen. E-liquids zijn vaak tussen de €3,- en €5,-. Klik hier voor al onze e-sigaret vloeistoffen.

Opladers e-sigaret

Bijna alle e-sigaretten hebben een micro usb aansluiting, vaak wordt deze al meegeleverd met een starterset. Maar wilt u een extra oplaadkabel, dan kunt u deze al krijgen vanaf €2,95. Mocht u uw e-sigaret onderweg willen opladen, dan kunt u een powerbank voor de e-sigaret aanschaffen. Deze kosten €29,95.

Sleeve e-sigaret

Wilt u uw e-sigaret beschermen, dan bestaan er sleeves voor de e-sigaret. Deze kosten €2,99.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen