Terug

Nicotinegehalte keuzehulp

  • Door NLDamp
  • Tuesday 31 / 01 / 2017 0
Nicotinegehalte keuzehulp

Voor de startende damper is het altijd lastig om het juiste nicotinegehalte te kiezen. Daar willen wij van NLDamp u graag bij helpen. Dit kan namelijk per persoon erg verschillen. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor type roker u bent en wat voor type tabak rookt u op dit moment?

Nicotine e-sigaret

Voor de startende damper is het altijd lastig om het juiste nicotinegehalte te kiezen. Daar willen wij van NLDamp u graag bij helpen. Dit kan namelijk per persoon erg verschillen. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor type roker u bent en wat voor type tabak rookt u op dit moment?

1. De niet/gestopte roker of de gelegenheidsroker

Mensen die niet roken of al zijn gestopt met roken op het moment dat men begint met dampen adviseren wij te kiezen voor een zero/0mg nicotine gehalte. Deze e-liquids bevatten geen nicotine en zijn dus niet verslavend. Ideaal voor de mensen die graag 'gezellig' mee willen dampen met vrienden en familie. Deze mensen hechtten meer waarde aan een smaak dan verslaafde rokers.

2. Minder dan 3 pakjes sigaretten in de week of minder dan 2 builen shag in de week

Deze mensen omschrijven we als lichte rokers. Deze mensen kunnen beter kiezen voor een laag nicotinegehalte van ongeveer 6mg. Twijfel of dit genoeg voor je is, is het altijd aan te raden te starten met een hoger gehalte van ongeveer 12mg. Wanneer je twijfelt is het slim om bijvoorbeeld 2 flesjes te bestellen 1 van 6mg en 1 van 12mg. Het mengen van e-liquids kan ook geen kwaad. Hiermee kunt u juist uw smaak en nicotinegehalte helemaal naar uw eigen voorkeur afstellen.

3. De zware roker (meer dan 4 pakjes sigaretten in de week of meer dan 3 builen shag in de week)

Wanneer je als zware roker begint met dampen is het aan te raden niet een te laag nicotinegehalte te gebruiken. Kies eerder voor een nicotinegehalte van ongeveer 18mg of hoger. Wanneer u een te laag nicotinegehalte gebruikt bij het beginnen van dampen is het risico erg groot dat u makkelijk weer tabak gaat roken. Het duurt ongeveer een dag voordat het lichaam gewend is aan het gebruik van eliquid in plaats van tabak. Laat uw lichaam ook rustig wennen aan het gebruiken van eliquid. Het is niet verstandig om te snel te starten met afbouwen. De kans op een terugval is dan erg groot door dat het lichaam nog niet goed gewend is. Heeft u vragen of zou u graag advies willen ontvangen over welke nicotinegehaltes het beste bij u als startende damper past? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag. Lees verder: Wat is PG en VG (de basis vloeistof van e-liquid)?

tabak smaken

fruit smaken

mint smaken e-liquid

zoete e-liquid smaken

drank e-liquid smaken

mix e-liquid smaken

Reacties

  • Placeholder

    Riekie

    Tuesday 31 / 01 / 2017 @ 11:33

    Ik rookten 2 pakjes per dag nu 10 dagen gestopt wel e sigaret maar wat kan ik het besten er in doen ik had mentol smaak gekocht maar brand in de keel ik was een zwaren roker ik heb ju tfog jeasy9 sigaret graag u advies

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1108 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen