Terug

Top 10 beste e-sigaretten voor 2020

Top 10 beste e-sigaretten voor 2020

De e-sigaret branche blijft groeien en zo komen er steeds meer e-sigaret modellen op de markt. Er is tegenwoordig zoveel keuze dat wij om het makkelijker te maken voor je een top 10 beste e-sigaretten voor 2020 hebben gemaakt. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen en behoeften en verschillen meningen. Daarom proberen we verschillende soorten e-sigaretten in de spotlights te zetten.

1.JustFoq Q16 Pro

De Q16 Pro is een van de meest verkochte e-sigaretten, dit heeft natuurlijk een reden. De Q16 Pro startset van Justfog heeft de beschikking over een interne batterij van 900mAh en beschikt over een top fill systeem. De eenvoudige instellingen maakt de Justfog Q16 pro tot een E-sigaret die is geschikt voor beginnende dampers of mensen die wensen te stoppen met traditioneel roken.
JustFoq Q16 Pro bekijken

2.UWELL Caliburn

Uwell is dit jaar met een van de beste POD-systeem e-sigaretten op de markt gekomen, de Uwell Caliburn. De UWELL Caliburn werkt daarnaast wel met losse vloeistoffen. Dus u kunt zelf de e-sigaret hervullen. De UWELL Caliburn werkt met een interne 520 mAh batterij. Dit in combinatie met het slanke kleurrijke design is deze gemakkelijk voor onderweg.
JustFoq Q16 Pro bekijken

3.SMOK RPM40

In de RPM40 Startset van SMOK vindt u een compacte POD Mod met interne 1.500 mAh batterij en een wattage van 1W tot maximaal 40W. Dit is allemaal naar wens in te stellen en alle modi en ook beveiligingen zijn helder zichtbaar op het fraaie kleurendisplay. De RPM40 is leverbaar in diverse kleuren en designs.
JustFoq Q16 Pro bekijken

4.Eleaf IStick Rim Melo 5

Hierop volgt de iStick Rim startset die zowel Sub Ohm liefhebbers als gewone dampers prima ligt.
De starterset wordt geleverd met een Melo 5 clearomizer waarbij je 2 coils ontvangt van 0,15 en 0,6 Ohm en dus ideaal voor de hogere VG gebruikers. De batterij is een 3000 mAh interne batterij en de max uitgaande vermogen van deze e-sigaret is 80w.
JustFoq Q16 Pro bekijken

5.SMOK RPM80

Het grote broertje van de RPM40 komt ook even kijken in deze lijst. Deze krachtige pod mod is perfect als daily driver en super compact en handig om mee te nemen. Door de magneten verwerkt in het apparaat blijft alles een stevig geheel, terwijl de bovenkant er nog wel afgeklikt kan worden. Door het easy fill systeem dat zich op de bovenkant bevind kan het ook niet makkelijker worden om het apparaat bij te vullen waar en wanneer u maar wil.
JustFoq Q16 Pro bekijken

6.Aspire Tigon

De Tigon starterset van Aspire, een All-In-One (AIO) E-sigaret met een ingebouwde batterij van 1800 mAh. De Tigon kan gebruikt worden voor zowel Direct-To-Lung (DTL) als Mouth-To-Lung (MTL) dampen. De Tigon bezit een interne batterij van 1800 mAh en is uitgerust met 1 dampknop en een ledindicator. De Tigon wordt geleverd met 2 verschillende coils met een weerstand van 0.4 en 1.2 Ohm.
JustFoq Q16 Pro bekijken

7.Smok Stick X8

SMOK staat bekend wegens zijn innovaties en zijn grote reputatie om Vapers te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten. Zie hier ook de nieuwste pen-stijl Kit, de Smok STICK X8 met zijn ingebouwde hoge 3000mAh batterij. Hij beschikt ook over een TFV8 X-baby-tank die garant staat voor de productie van een grote hoeveelheid damp. U kunt genieten van zijn rijke smaak door het creatieve top airflow systeem. Met het draaibare 'topfill' vulsysteem is hij makkelijk te vullen.
JustFoq Q16 Pro bekijken

8.Vaporesso Luxe + SKRR Tank

Natuurlijk kunnen we geen serieuze MOD missen in onze lijst. De Vaporesso Luxe Touchscreen TC Startset is een krachtige mod die aangedreven wordt door 2x losse 18650 batterijen met een maximaal uitgaand vermogen van 220W. De Luxe mod ondersteunt verschillende modi en een TC (Temperature Control) functie welke eenvoudig te bedienen zijn door het full screen 2.0-Inch touchscreen. Daarnaast bevat de Luxe een OMNI 4.0 besturingssysteem voor een vuringssnelheid van 0.001.
JustFoq Q16 Pro bekijken

9.Smok NOVO 2

De SMOK Novo 2 is een verbeterde versie van de eerste Novo van SMOK. De E-sigaret werkt als een POD-systeem, de POD's kunnen worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. De E-sigaret heeft een uniek design en is makkelijk mee te nemen in uw tas of broekzak. De batterij van de SMOK Novo 2 heeft een upgrade gekregen naar 800mAh. Hier zou je nu zeker een dag mee kunnen dampen.
JustFoq Q16 Pro bekijken

10.Hexa 2.0

De Hexa 2.0 Kit, de opvolger van de Hexa 1.0, is een Mouth to Lung Pod-systeem (MTL) met een interne batterijcapaciteit van 350mAh. De Hexa beschikt over een automatisch vuursysteem, tijdens het inhaleren hoeft er dus geen vuurknop te worden ingedrukt. De Hexa 2.0 Pods zijn speciaal ontworpen voor de Hexa 2.0 Kit. De Pods zijn voorgevuld met Hexa Nic-hybrid Nicotine (een combinatie van reguliere nicotine en nic salts met een nicotinegehalte van 10 of 20mg. De Hexa Pods hebben een verhouding van 50PG/50VG en een inhoud van 2ml. De pods zijn niet navulbaar en zijn leverbaar in zes verschillende smaken.
JustFoq Q16 Pro bekijken

Top 10 Beste e-sigaretten voor 2020

De lijst die wij hebben gemaakt is gebaseerd op startersets waarbij we hebben gekeken naar verkochte modellen, verschillende soorten e-sigaretten waaronder MODS, POD-systemen en cartridge e-sigaretten, het gebruiksgemak van de e-sigaretten het design de batterij de grootte en hoe je de e-sigaretten kan inhaleren. Dus ben je op zoek naar de beste e-sigaretten voor 2020 staan ze hier voor je op een rijtje.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 2,367 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen