Terug

Vape kopen? Lees hier alle informatie over het kopen van een Vape

  • Door Robin
  • Monday 09 / 04 / 2018 0
Vape kopen? Lees hier alle informatie over het kopen van een Vape

Een Vape kopen in Nederland of België? Lees dan verder in dit artikel. We vertellen te alles waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een Vape. Een ander woord voor vape is een elektronische sigaret, ook wel een e-sigaret genoemd.

Wat is een Vape?

Een Vape is een hulpmiddel om over te stappen van het roken van tabak, naar het dampen van vloeistof. Deze vloeistof wordt e-liquid genoemd en is verkrijgbaar met of zonder nicotine. Een goede manier om te starten met een Vape is om een Vape starter kit te kopen. Een populaire starterkit is bijvoorbeeld de JustFog Q16.

bekijk alle vapes

Wat is het verschil tussen vapen en roken?

Het verschil tussen vapen en roken is dat er bij vapen verdamping plaatsvindt en dat er bij roken verbranding plaats vindt. Dit is te vergelijken met en verdampen van water en het verbranden van hout. Wil je meer weten over de verschillen tussen tabak en een vape? Lees dan ons artikel Dampen vs. Roken.

Wat heb je nodig om te beginnen met een Vape?

Om te beginnen met vapen heb je een starterkit nodig. Deze wordt ook wel een e-sigaret of e-smoker genoemd.

Met een Vape starterkit heb je direct alles in huis om te kunnen starten met Vapen. De prijs van een eenvoudige starterkit is vaak goedkoop. Zo heeft u een goedkope vape starterkit al snel een prijs van ongeveer 15 tot 25 euro.

e-sigaret starterset kopen

Naast een vape, heeft u vape vloeistof of e-liquid nodig. Dit is de vloeistof die u verdampt. Deze is verkrijgbaar in velen verschillende smaken zoals tabak, fruit, menthol, zoet, mint en kruiden.

Alles wat je moet weten voordat je een Vape gaat kopen.

Speciaal voor beginnende Vape gebruikers hebben wij een stappenplan gemaakt met daarin alles wat je moet weten voordat je start met je Vape. Deze gids heet. ‘In 8 stappen overstappen van roken naar dampen’. Hierin nemen we je stap voor stap mee in de keuze voor een product.

stappenplan van roken naar dampen

Welke e-sigaret of vape moet ik kiezen?

De meeste startende gebruikers kiezen tegenwoordig voor een All in One vape. Dit omdat deze lekvrij zijn en zeer eenvoudig in onderhoud en gebruik. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om alle onderdelen van je vape zelf aan te schaffen en deze zelf samen te stellen. Hierdoor heb je meer mogelijkheden wanneer het gaat om de keuze van de batterij, het wattage/voltage en de clearomizer. Een vape is onder te verdelen in de volgende onderdelen:

Vape vloeistof

Er zijn vele benamingen voor vape vloeistof waarmee de vloeistof wordt bedoeld die in de tank van je vape gaat. Zo wordt deze e-liquid, Vape juice, dampvloeistof of e-juice genoemd maar er zijn genoeg andere benamingen te bedenken. vape vloeistof, is verkrijgbaar in vele verschillende smaken en samenstellingen. Bekijk op deze pagina onze categorieën aan Vape vloeistof.

vape vloeistof kopen

Vape vloeistof vul je in de tank of clearomizer van je vape. Naast dat je gebruik kunt maken van een enkele smaak, is het ook goed mogelijk om verschillende soorten vloeistof met elkaar te mengen tot je eigen smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mengsel tussen vanille en banaan om je eigen lekkere toetje te maken.

Vape vloeistof is te verkrijgen in verschillende nicotinegehaltes zodat je de behoefte aan nicotine helemaal aan je eigen gebruik en voorkeuren kunt aanpassen. Wanneer je pas begint met vapen, dan kun je het beste een wat hoger nicotinegehalte nemen om dan na verloop van tijd af te bouwen. Zo kun je het beste van je nicotineverslaving af komen.

All in One vape

Zoals hierboven al eerder vermeld is er een verschil tussen vapes met losse onderdelen en zogenaamde 'All in One' vapes. All in One vapes zijn vapes die bestaan uit één stuk. Hierdoor hoef je niet te werken met het in elkaar zetten van losse onderdelen. Voor beginnende 'vapers' is het daarom ook aan te raden om hiermee te starten zodat je snel en gemakkelijk kennis kunt maken met de wereld van 'vaping'. Al onze 'All in One' vapes zijn hier te vinden. Het enigste wat je nodig hebt naast je 'All in One' vape is vape vloeistof. Deze is hier te vinden. Klik op je gewenste smaak en begin direct.

bekijk alle all in one vapes

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1108 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen