Terug

Door het corona virus ondervinden wij grote drukte. Hierdoor kan de levering langer duren dan aangegeven bij het product. Onze excuses voor het ongemak.

Stap 4 - E-sigaret Keuzehulp

Stap 4 - E-sigaret Keuzehulp

Van welke geavanceerde optie wil je gebruik van maken?

Selecteer het antwoord wat het meest van toepassing is. Opties worden hieronder uitgelegd.

Externe batterij

e-sigaretten kunnen beschikken over een externe batterij functie. Dit houdt in dat de batterijen van de e-sigaret vervangen kunnen worden. De batterijen kunnen na een jaar hun vermogen verliezen waardoor deze sneller leeg gaan. Het voordeel hiervan is dus dat je deze kan vervangen en dus niet direct de hele e-sigaret moet vervangen. Het nadeel hiervan is dat je zelf losse batterijen aan moet schaffen.

Interne batterij

e-sigaretten met een interne batterij maken gebruik van een ingebouwde batterij die er niet uitgehaald kan worden. Het voordeel hiervan is dat je bij aankoop geen losse batterijen moet aanschaffen. Het nadeel is dat de batterij niet vervangen kan worden bij het afnemen van het vermogen.

Temperature control mode

Temperature control mode is een modus waarbij de temperatuur ingesteld kan worden om zo een constante warmte door de coil te laten gaan. Zo kun je zelf instellen op welke graden Celsius je wilt dampen. Dit kan zorgen voor minder batterijverbruik en een consistente dampsmaak/beleving

Touchscreen

Deze e-sigaretten beschikken over een touchscreen en een mooi led-display. Zo kan er makkelijk genavigeerd worden door de menu’s van de e-sigaret.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,2 / 10 - 2,091 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen