Terug

Coils & PODS

Coils & PODS

Coils

De coil is een belangrijk onderdeel van de e-sigaret, de coil zit tussen de zit tussen de batterij en tank. De coil zet de energie van de batterij om in warmte. Voor elke e-sigaret is er speciaal een coil ontworpen, de coils zijn ontworpen met verschillende weerstanden. Dit kan een hoge of lage weerstand zijn, dit heeft invloed op uw dampervaring. Voor beginnende dampers is vaak een coil met een hoge weerstand een goede coil om mee te beginnen. Dit is ook een kwestie van experimenteren om te kijken wat voor u fijn is. Let wel op het PG/VG gehalte van uw e-liquid, dit heeft namelijk invloed op de duurzaamheid van uw coil. Als u een e-liquid met een VG gehalte boven de 50 dampt, dan raden wij u aan om een coil van 1 Ohm of lager te gebruiken. Kiest u voor een lager gehalte dan 50 VG, dan raden wij u aan om een coil van 1 Ohm of hoger te nemen. Wilt u meer weten over coils, weerstand, PG/VG, lees dan meer op deze pagina.

Cartridges en POD

Een ander systeem is het POD systeem, bij dit systeem zit de coil al ingebouwd. De POD gaat 2 tot 4 weken mee, daarna kunt u deze in zijn geheel vervangen. Het voordeel van de POD's is dat u voor verschillende smaken verschillende POD’s kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij het gebruik van CBD.
Er zijn twee soorten POD’s, de hervulbare en de HEXA POD’s. De naam zegt het al, de hervulbare POD’s kunt u navullen met elke e-liquid die u wilt. De HEXA POD’s zijn al kant en klaar, deze zijn al gevuld en u kunt deze na gebruik in zijn geheel vervangen. Wilt u meer weten over cartridges en POD’s, klik dan hier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1517 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen