Terug

Vaporesso GTX Coils

Filters

Hier vind u ons assortiment aan verschillende Vaporesso GTX Coils. Deze coils zijn gemaakt door Vaporesso en worden per 5 stuks geleverd. U kunt ze eenvoudig plaatsen door de oude coil uit het apparaat te trekken en een nieuwe in te duwen door de oude eruit te trekken en de nieuwe erin te drukken. Voor beide dampvormen (MTL en DL) zijn GTX coils beschikbaar, let dus op dat u de juiste kiest.

De volgende e-sigaretten zijn compatible met de GTX Coils:

  • Target PM80
  • Xiron

De soorten GTX Coils

0.2 ohm Mesh coil
Deze coil is geschikt voor direct-lung dampen, wat vergelijkbaar is met een waterpijp. Door de lage weerstand kan je een hoog wattage dampen met deze coil, wat zeer intense smaak geeft en veel damp. Voor deze dampstijl is het aan te raden om dikke eliquids te gebruiken met minstens 70% VG.

0.3 ohm Mesh coil
Ook deze coil is geschikt voor direct-lung dampen. Deze coil geeft dikke damp en werkt het beste tussen 32 en 45watt. Voor deze dampstijl is het aan te raden om dikke eliquids te gebruiken met minstens 70% VG.

0.8 ohm MTL Mesh & 1.2 ohm Regular
Deze GTX coils zijn bedoeld voor MTL dampen, vergelijkbaar met de tabakssigaret. De coils geven compactere damp en een sterke throathit. Deze werken het beste op een lager wattage. Het is aanbevolen om eliquids te gebruiken met minstens 50% PG.

Welke eliquids horen bij GTX Coils?

De GTX Coils maken gebruik van weerstanden tussen de 0.15 & 0.5 Ohm. Deze coils kunnen goed in combinatie met de volgende verhoudingen:

  • 0.2 tot 0.3 Ohm Tot 70 VG / 30 PG
  • 0.6 tot 0.8 Ohm Tot 60 VG / 40 PG

Tips voor gebruik

Nieuwe coils moeten eerst goed verzadigd raken met e-liquid voordat ze goed werken. Je kunt dit proces versnellen door een aantal druppels via de gaatjes in het katoen te laten trekken. Vul daarna de tank en laat de coil nog 5 minuten staan, zodat deze goed vol zit. Nu is de coil volledig klaar voor gebruik. Let ook op dat u het juiste wattage instelt, wat aangegeven staat op de zijkant van de coil.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze in GTX Coils? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen