• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DIY (14)

Merken
Flavor Ink Cannabis
€4,95
Flavor Ink Watermelon
€4,95
Flavor Ink Gentlemen
€4,95
Flavor Ink Strawberry
€4,95
Flavor Ink Yogurt
€4,95
Flavor Ink Banana
€4,95
Flavor Ink Colada
€4,95
Flavor Ink Milkshake
€4,95
Flavor Ink Raspberry
€4,95
Flavor Ink Sweetner
€4,95
Flavor Ink Red Apple
€4,95
Flavor Ink Peach
€4,95
Flavor Ink Menthol
€4,95
Flavor Ink Tobacco Kiss
€4,95
Toon 1 - 14 van 14

DIY

DIY

Steeds populairder onder dampers is om zelf een e-liquid te maken, hiervoor hebben wij de categorie DIY. Hier vindt u alles wat nodig is om zelf een e-liquid te maken, namelijk de base en een aroma.Voor de base kunt u kiezen voor verschillende PG of VG verhoudingen, op deze pagina kan u meer lezen over het verschil tussen PG en VG.

Verschillende bases

De bases zijn met of zonder nicotine verkrijgbaar in flesjes van 10ML, er zijn drie verschillende bases die je met elkaar kan mengen : 50/50, 100% PG en 100% VG. U kunt zelf experimenten tot u een verhouding heeft gevonden die u prettig vindt. Als u hier klikt kan u een kijkje welke verschillende bases we hebben in assortiment.

Aroma’s

Een aroma toevoegen is net zoals limonade maken, te weinig siroop geeft te weinig smaak. En te veel siroop maakt de smaakt te sterk. Hier kan u een kijkje nemen welke aroma’s hebben in ons assortiment.

Hieronder staan de geadviseerde verhoudingen :

Met een base 70/30 van PG/VG: 8%  
Met een base 50/50 voor PG/VG: 10%  
Met een base 30/70 van PG/VG: 12%
Met een volledige VG base: 15%

Steepen

Sommige e-liquids hebben even de tijd nodig om te rijpen, voorbeelden hiervan zijn cookies of gemengde smaken. Fruit smaken hebben vrijwel geen tijd nodig om te rijpen en zijn direct klaar voor gebruik. Hoe langer de rijpingstijd hoe sterker de smaak wordt van uw e-liquid.

Mengen

U kunt het beste voorzichtig zijn met mengen en niet te veel mengen in het begin. U kan niks meer eruit halen, maar u kan wel altijd toevoegen. Als er teveel in zit kan de smaak te sterk worden. Hieronder kan u de flesjes vinden die geschikt zijn om in te mengen.

Lees meer