Terug

Shisha pen

Filters

Shisha pen kopen?

Een shisha pen of wel e-shisha,e-Hookah of rookpen genoemd is een elektronische shisha verkrijgbaar in verschillende felle kleuren en smaken en is vergelijkbaar met een e-sigaret.
Deze pen verdampt de vloeistof die in de pen zit en moet de welbekende waterpijp nabootsen. Deze wegwerpmodellen maken geen gebruik van nicotine.

Let op: de shisha pen bevat geen nicotine. Voor nicotinehoudende producten kunt u kijken bij de wegwerp e-sigaret.

In onze webshop van ken je verschillende shisha pennen kopen met allerlei smaakjes zoals watermeloen en menthol. Let op dat deze producten niet bedoeld zijn om te hervullen. Voor een hervulbare e-sigaret zal je in onze andere e-sigaret categorieën moeten kijken.

Wat is een shisha

Een waterpijp, hookah of wel shisha genoemd is een pijp met een waterreservoir die gebruikt kan worden om smaaktabak of steentjes met smaak te roken. Vaak worden deze gebruikt in het Midden-Oosten en wordt veel gebruikt in restaurants en cafés, ook wel shisha lounges genoemd. De waterpijp wordt daarom ook vaak gebruikt onder jongeren.

Het gebruik van een shisha

De waterpijp/shisha is niet heel gemakkelijk te gebruiken aangezien er een aantal voorbereidingen plaats moeten vinden voordat hij gebruikt kan worden. Zo moet er gebruik worden gemaakt van aluminiumfolie, kooltjes, tabak en het reservoir moet gevuld worden met water. Wanneer alles klaar staat kan je de shisha ongeveer 20 tot 30 minuten gebruiken.

Aangezien een shisha over het algemeen prijzig is, de voorbereiding veel tijd vraagt en het gezondheidsrisico’s met zich meebrengt omdat er gebruik wordt gemaakt van tabak is er een beter alternatief, de shisha pen.

Wat is een shisha pen?

Een shisha pen is een kleine makkelijke navulbare e-sigaret die direct gebruikt kan worden. Deze e-sigaretten zijn eenvoudig in gebruik en kan gevuld worden met velen smaken waaronder tabak, menthol, bessen , aardbei , energy drank, watermeloen, banaan en nog veel meer!


Deze smaken kunnen met of zonder nicotine gekozen worden, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Ook zijn deze shisha pennen een beter alternatief voor het gebruik van een waterpijp/hookah.

Een shisha pen kopen of een e-sigaret?

Kijk dan niet verder! Wij hebben een groot assortiment aan verschillende shisha pennen. Deze pennen zijn relatief goedkoop en zijn er in verschillende kleuren en maten voor ieder wat wils.
Echter heb je voor wat meer geld een betere e-sigaret wat vanuit ons wordt aangeraden.

De shisha pennen gebruiken vaak een wat kleinere batterij en hebben geen lange gebruiksduur.
De e-sigaretten die we ook verkopen gebruiken een grotere batterij en kunnen makkelijk anderhalf tot een jaar mee. Kijk gerust eens naar ons assortiment en bekijk wat de mogelijkheden zijn!


Heb je verder nog vragen over de shisha pen, e-sigaret of andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen