Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Eleaf iKonn Total + Ello Mini Clearomizer 50W Startset

ELEAF

IKONN TOTAL + ELLO MINI CLEAROMIZER 50W STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De Elea...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Eleaf Ikonn Total Startkit is een compacte box MOD met een geheel nieuw design. De ELLO Mini tank wordt afgeschermd achter een slide over sleeve die naast bescherming ook direct als vuurknop functioneert. De Eleaf Ikonn Total werkt op een 18650 batterij en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Eleaf Ikonn Total wordt geleverd met de ELLO Mini tank en heeft een inhoud van 2ml. De ELLO Mini tank maakt gebruik van de nieuwe HW serie coils. Deze coils hebben een weerstand van 0.2 Ohm en 0.3 Ohm. De ELLO Mini tank is te vullen via de bovenkant (Top-fill) en heeft instelbare luchttoevoer.

Let op: Dit product is uitlopend

Eigenschappen

  • Werkt op ‚àö¬¢een 18650 batterij (Batterij niet inbegrepen, los verkrijgbaar)
  • Maximaal 50 watt
  • Slide over sleeve design
  • Tankinhoud 2ml
  • (Na)vulbaar via de bovenzijde (Top-fill)
  • Intelligente batterij indicator
  • Beveiliging tegen kortsluiting
  • Beveiliging tegen overladen

Inhoud set

Productspecificaties

SKU
412346
EAN
6923641316061
Type e-sigaret
MOD kit
Gebruiker
Gemiddelde gebruiker