Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Welkom op onze nieuwe website! | Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Welkom op onze vernieuwde website! | Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Welkom op onze nieuwe website! | Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Welkom op onze vernieuwde website! | Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Eleaf iStick Pico 2 Startset - 2ML

ELEAF

ISTICK PICO 2 STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De iStick Pico 2 star...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De iStick Pico 2 startset werkt op één enkele 18650 batterij (niet meegeleverd, wel mee te bestellen) en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. De mod heeft verschillende instellingen die naar behoefte kunnen worden aangepast door de gebruiker. De instellingen zijn af te lezen op het OLED scherm aan de smalle zijde van de box mod.

Er zijn verschillende beschermingsfuncties toegepast op de mod. Zo is er een bescherming voor over- en onderladen en schakelt de e-sigaret zichzelf automatisch uit wanneer de vuurknop langer dan 10 seconde wordt ingedrukt.

Eleaf Gzeno S clearomizer

De iStick Pico 2 startset wordt geleverd in combinatie met de Gzeno S tank. Deze tank kan worden gebruikt voor zowel 'mouth to lung vaping' (MTL) als 'direct to lung vaping' (DL). De tank kan worden gevuld via de bovenzijde (top fill) en heeft een maximale e-liquid capaciteit van 2ml. De aansluiting van de tank is heeft 510-schroefdraad.

De coils die werken in de tank zijn de GZ coils van Eleaf. Deze coils zijn verkrijgbaar in diverse weerstanden en zorgen voor een grote dampproductie en goede smaakbeleving. Bij aankoop van de startset worden er twee coils meegeleverd.

Inhoud set
  • iStick Pico 2 mod (1x)
  • Gzeno S clearomizer (1x)
  • GZ coils (0.4Ohm en 0.8Ohm) (2x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Extra Pyrex Glass (1x)
  • Reserve onderdelen (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Opladen:

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijdeen oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
419713
SKU
419713
Type e-sigaret
Box Mod
Gebruiker
Gemiddelde/gevorderde gebruiker