Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Eleaf Tance - 580mAh Startset

ELEAF

TANCE - 580MAH STARTSET

Productomschrijving

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Eleaf Tance startset is uitermate geschikt voor de beginnende damper. De batterij is intern verwerkt en heeft een capaciteit van 580mAh. Bij normaal/gemiddeld gebruik is dit genoeg voor een dag gebruik zonder op te laden. Bij aankoop van de startset is standaard een type-c oplader bijgevoegd.

Gezien het feit dat de Tance gebruik maakt van een POD-systeem zijn er geen knoppen te vinden op de batterij. U activeert de E-sigaret door er simpelweg aan te zuigen.

Eleaf Tance POD's

De Tance POD's hebben een weerstand van 1.2Ohm. Dit zorgt voor een smaakvolle afgifte van smaak en tevens een grote dampproductie. De POD's zijn eenvoudig in/uit te halen wanneer deze aan vervanging toe zijn. Als de smaak afneemt, dient de POD vervangen te worden.

Bij aankoop van de startset wordt er standaard een POD meegeleverd. Vervangende Eleaf Tance POD's zijn verkrijgbaar via onze website.

Inhoud set

  • Eleaf Tance batterij (1x)
  • Eleaf Tanche POD 1.2Ohm (1x)
  • Type-c kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing Eleaf Tance (1x)

Productspecificaties

SKU
640455
EAN
6941197612406
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse hervulbare POD