Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Eleaf Tance Max - 1100mAh Startset

ELEAF

TANCE MAX - 1100MAH STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De Elea...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Eleaf Tance Max startset is ontwikkeld om eenvoudig mee te nemen in de broekzak. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de compacte vormgeving. De batterij is intern verwerkt en heeft een capaciteit van 1100mAh. Dit vermogen is op te laden middels de bijgeleverde USB-C kabel. Bij gemiddeld gebruik gaat de E-sigaret een dag mee.

De vuurknop is te vinden in het midden van de batterij/mod. Deze dient u in te drukken wanneer u begint met dampen.

De Eleaf Tance max POD's die worden gebruikt in combinatie met de Tance Max hebben een E-liquid capaciteit van 2ml. De liquid kan worden (bij)gevuld via de zijkant van de POD. Het reservoir is afgesloten middels een sluiting van rubber.

De POD kan langdurig worden gebruikt. De coil is vervangbaar. De volgende coils kunnen worden gebruikt in combinatie met de Tance Max POD's:

Inhoud set

  • Eleaf Tance Max batterij (1x)
  • Eleaf Tance Max POD (1x)
  • GS Air M 0.6ohm coil (1x)
  • GS Air S 1.6ohm coil (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Handleiding Eleaf Tance Max (1x)

Productspecificaties

SKU
418038
EAN
6941197612215
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse hervulbare POD