Terug

E-liquid kopen voor je e-sigaret?

E-liquid of vape liquid is de vloeistof die wordt verdampt in een e-sigaret. Op deze pagina vind je alle verschillende e-liquid smaken op onze website. Klik op de gewenste e-liquid smaak om de onderliggende producten te zien.

E-liquid kopen voor je e-sigaret?

Wat is e-liquid?

E-liquid is een vloeistof die je gebruikt in een e-sigaret. Deze vloeistof bestaat uit vier hoofdbestanddelen namelijk:

  • Propyleen Glycol (PG)
  • Plantaardige Glycerine (VG)
  • Aroma
  • Vloeibare nicotine (naar eigen keuze) of nicotine salt

Propyleen Glycol en Plantaardige Glycerine bepalen in grote maten de structuur van de e-liquid. Zo hebben deze stoffen betrekking op de ‘stroperigheid’ van de vloeistof. VG is namelijk dikker dan PG. Een hogere VG geeft daarnaast een vollere damp dan PG. Echter dien je hierbij rekening te houden met het type e-sigaret je gebruikt. Daarnaast wordt aroma toegevoegd om smaak te geven aan de e-liquid en kunt u naar keuze maken om nicotine toe te voegen om de overgang van tabak makkelijker te maken.

Welke e-liquid smaken zijn er?

E-liquid is verkrijgbaar in ontelbaar verschillende smaken. Zo is er altijd een smaak die je lekker vindt. Op onze website hebben wij onze smaken onderverdeeld in vier verschillende smaken:

Meer informatie over e-liquid?

Meer informatie over dampen en over e-liquid vind je op onze pagina hulp en advies. Daar vind je onder andere meer informatie over de hoofdbestanddelen in e-liquid PG/VG. Ben je daarnaast op zoek naar een persoonlijk advies voor de aanschaf van vape juice? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,1 / 10 - 1707 Beoordelingen @ KiYoh >
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen