Terug

Simple Essentials

Filters

Simple Essentials E-liquid

Het Britse merk Simple Essentials heeft een mooi laboratorium opgezet waar men eliquids maakt volgens een simpel principe: geen poespas, geen ingewikkelde smaakprofielen, maar gewoon oersimpele eliquids van de hoogste kwaliteit. De aroma's voor deze eliquids worden in eigen lab gedestilleerd, en zijn dus vrij uniek te noemen.

Wil je nog wat meer weten over dit merk, dan kan je dat hier onder lezen. Je kunt uiteraard ook gewoon een flesje bestellen en zelf ontdekken waarom deze simpele smaken zo populair geworden zijn!

Makkelijk kiezen

Soms kom je een dampwinkel binnen en zie je zoveel flesjes staan dat je eigenlijk al niet meer weet wat je moet kiezen. Daarom is Simple Essentials bedacht; op deze eenvoudige smaken kan je altijd terugvallen wanneer je het even niet meer weet. Tabak, fruit en menthol zijn de zgn. "staples" onder de eliquid, en Simple Essentials weey door jarenlange ervaring precies hoe je deze het beste maakt.

De verhouding van Simple Essentials eliquids is 50PG / 50 VG, wat inhoudt dat ze geschikt zijn voor vrijwel elke e-sigaret. De PG zorgt voor een aangename throat hit, terwijl de VG de smaak bevordert en bijdraagd aan de dampproductie. De doosjes van dit product zijn gemaakt van gerecycled materiaal om het milieu zo min mogelijk te belasten. De flessen worden gemaakt met kindveilige sluiting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen