Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

FreeMax Gemm 25W Startset - 2ML

FREEMAX

GEMM 25W STARTSET - 2ML

Productomschrijving
GEMM Startset 25W - FreeMax De FreeMax GEMM 25w Pod ModKit is een lichtgewicht (67 gram) vape-kit voor zowel MTL- als DTL-dampstijlen en voor gebruik met zowel freebase- als Nic Salt e-liquid. Het apparaat maakt gebruik van de FreeMax CoilTech 3.1-technologie met SS904L-spoelen en thee-vezel-katoen. De NS Mesh Coils (1,0 Ohm of 0,5 Ohm) kunnen pr...

GEMM Startset 25W - FreeMax

De FreeMax GEMM 25w Pod ModKit is een lichtgewicht (67 gram) vape-kit voor zowel MTL- als DTL-dampstijlen en voor gebruik met zowel freebase- als Nic Salt e-liquid. Het apparaat maakt gebruik van de FreeMax CoilTech 3.1-technologie met SS904L-spoelen en thee-vezel-katoen.

De NS Mesh Coils (1,0 Ohm of 0,5 Ohm) kunnen probleemloos worden gebruikt voor 10-20 navullingen en met Smart Wattage Adjustment kunt u het wattage (max. 25W) instellen voor de gewenste smaak.

Batterij & tank
De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1.300 mAh en beschikt over een batterij-indicator die de levensduur van de batterij aangeeft op vier niveaus: 100%, 75%, 50% en 25%.

De tankopslag is een navulbare POD met airflow-control die maximaal 2 ml e-liquid kan bevatten. Navullen gebeurt via een opening die vrijkomt na het opwippen van een siliconen lipje bovenop de tank.

Inhoud set

  • 1x FreeMax Gemm 25W POD-mod (1.300 mAh);
  • 1x FreeMax Gemm POD (2 ml - MTL 1,0 Ohm) ;
  • 1x FreeMax Gemm POD (2 ml - DL 0,5 Ohm) ;
  • 1x vervangende silicoon-plugjes ;
  • 1x handleiding ;
  • 1x USB-kabeltje.

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Productspecificaties

Artikelnummer
418641
SKU
418641
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD