Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

FreeMax Marvos T Startset - 2ML

FREEMAX

MARVOS T STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Freemax Marvos T startset De Freema...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Freemax Marvos T startset

De Freemax Marvos T heeft een interne accu van 3000mAh. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van de USB-C kabel. Volledig opladen van de batterij neemt circa 90 minuten in beslag. De e-sigaret maakt gebruik van 2a snel laden.

De batterij heeft intern de nieuwe FM Chip 2.0. Deze chip beschermt de batterij tegen over- en onderladen, oververhitting en heeft een maximum tijd waarin de vuurknop ingedrukt kan worden.

De Marvos T heeft een verstelbaar wattage welke ingesteld kan worden op drie verschillende niveaus (80w is het maximaal uitgaand vermogen). Het aanpassen van het wattage kan worden gedaan door drie keer op de vuurknop te klikken. Hierbij worden de volgende wattage levels bereikt afhankelijk van het type coil dat wordt gebruikt:

  • Rood licht: 0.15Ohm = 60W, 0,25Ohm = 40W
  • Blauw licht: 0.15Ohm = 70W, 0.25Ohm = 50W
  • Groen licht: 0.15Ohm = 80W, 0,25Ohm = 55W

Freemax Glass DTL pod

De Glass DTL pod kan worden gevuld met 2ml e-liquid. Het bijvullen van de e-liquid kan worden gedaan via de onderzijde van de pod. Aan de onderzijde is ook de coil te vervangen.

De Glass DTL heeft een 810 driptip, hiermee is deze dus geschikt voor direct-to-lung dampen. De driptip heeft een V vorm aan de binnenzijde, dit zorgt ervoor dat de e-liquid spitback minimaal is.

Freemax MS coils

De Marvos T e-sigaret werkt in combinatie met de Freemax MS coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Bij aankoop van de startset worden er twee coils met 0.15Ohm en 0.25Ohm weerstand meegeleverd.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen.

Inhoud set
  • Freemax Marvos T batterij (1x)
  • Freemax Marvos DTL pod 2ml (1x)
  • MS Mesh coil 0.15Ohm (1x)
  • MS Mesh coil 0.25Ohm (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijdeen oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
420263
SKU
420263
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD