Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

FreeMax Onnix 20W Startset - 2ML

FREEMAX

ONNIX 20W STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.   Freemax Onnix starts...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


 

Freemax Onnix startset

De Freemax Onnix e-sigaret is een pod systeem (50 gram) die werkt op luchtinhalatie. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de vuurknop om de elektrische sigaret te activeren. Wanneer de knop 4 keer wordt ingedrukt zal de batterij zich in of uitschakelen. De batterij is volledig opgeladen in 60 minuten. Bij gemiddeld gebruik zal de Onnix tot wel een dag meegaan.

De maximale output van de Onnix is 20W. Dit kan worden aangepast met de vuurknop, wanneer de gebruiker de vuurknop 3 keer achter elkaar in klikt kan er worden geschakeld tussen de volgende wattage standen:

  • Rood LED licht: lage wattage modus
  • Blauw LED licht: medium wattage modus
  • Groen LED licht: Hoge wattage modus

Freemax Onnix pod

Deze e-sigaret werkt enkel in combinatie met de Onnix pod. De meegeleverde pod heeft een e-liquid capaciteit van 2ml en is via de zijkant van de pod bij te vullen (side-fill). Het siliconen plugje zorgt ervoor dat de liquid niet uit de pod zal lekken.

De pod werkt in combinatie met losse coils, enkel de coil hoeft dus vervangen te worden wanneer deze verbrand is. De coils zijn geoptimaliseerd om te gebruiken in combinatie met freebase en nicotine salt e-liquids. De coil is gemaakt van thee-vezel katoen, dit zorgt voor een goede smaakbeleving en een bijbehorende dampproductie.

Wanneer de smaak van de e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen. Bij aankoop van de startset worden er twee coils in verschillende weerstanden meegeleverd.

Inhoud set
  • Freemax Onnix batterij (1x)
  • Onnix pod (1x)
  • OX mesh coil 0.5Ohm (1x)
  • DVC mesh coil 1.0Ohm (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijdeen oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
420176
SKU
420176
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD