Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

GeekVape Aegis Hero POD Startset - 2ML

GEEKVAPE

AEGIS HERO POD STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens Het GeekVape ...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

Het GeekVape Aegis Hero pod-mod-systeem van Geekvape beschikt ondanks z'n kleine formaat over grote prestaties. Zo is het voorzien van een 1.200 mAh-batterij met een maximum output van 45W. Maar de gebruiker kan het vermogen helemaal naar wens aanpassen om zo de persoonlijke vape-voorkeuren te realiseren.

De 2ml Aegis Hero pod zelf - die magnetisch met de batterij wordt verbonden - heeft een praktische topvulmethode (top fill) wat de kans op lekkage verkleint en een instelbare luchtstroomfunctie (airflow) die zorgt voor volledige controle over hoeveel lucht wordt meegezogen. De push-fit coil-oplossing maken het plaatsen en vervangen van de coils heel eenvoudig. De Hero maakt gebruik van de standaard Aegis Coils waarvan er twee worden meegeleverd:

  • 0.4ohm Mesh (voor 25-33W)
  • 0.6ohm Mesh (voor 15-25W)

De Hero POD is tevens IP67-waterdicht en schokbestendig en leverbaar in zes kleuren: zwart, blauw, gunmetal, rainbow, rood en zilver.

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt. Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
419230
SKU
419230
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD