Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

GeekVape Wenax Stylus starterset

GEEKVAPE

WENAX STYLUS STARTERSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De Geekvape W...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Geekvape Wenax Stylus is een pen-vormige E-sigaret welke gebruik maakt van een POD-systeem. De batterij is intern verwerkt en heeft een capaciteit van 1100mAh. Met de bijgevoegde micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen.

De Wenax Stylus maakt gebruik van een automatische inhalatie systeem of van een vuurknop voor de hogere wattage modus. Deze zorgt voor een rijkere smaakbeleving.

Wenax Stylus Pods

De POD's die worden gebruikt in combinatie met de Wenax Stylus e-sigaret kunnen worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. Het bijvullen van de liquid kan worden gedaan via de onderkant van de POD.

De coils die worden gebruikt in deze POD's zijn de G-coils van GeekVape. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden:

  • 0.6Ohm
  • 1.2Ohm

Bij aankoop van de starterset worden er van iedere coil één variant meegeleverd. Nieuwe vervangende coils zijn verkrijgbaar via onze webshop.

 

Inhoud set:

  • GeekVape Wenax Stylus startset (1x)
  • POD met 0.6Ohm coil (1x)
  • POD met 1.2Ohm coil (1x)
  • Delrin driptip (1x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Productspecificaties

Artikelnummer
418908
SKU
418908
EAN
6971894249339
Type e-sigaret
Open POD systeem