Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Smokestik HENDU ELITE STARTSET DUBBEL

SMOKESTIK

HENDU ELITE STARTSET DUBBEL

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Hendu Elite Startset Dubbel √¢‚Ç...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Hendu Elite Startset Dubbel – SmokeStik

Wanneer je een e-sigaret wil gebruiken die het roken van een tabaksigaret nabootst is deze e-sigaret perfect voor jou! Lijkend op een echte sigaret maakt deze startset gebruik van twee 180 mAh batterijen en bevat een drietal cartridges (2x tabak en 1x menthol) Deze cartridges schroef je op de batterij en kun je direct gebruik maken van de e-sigaret. Een paars/blauw lampje gloeit bij het hijsen van de e-sigaret.

In de verpakking:
• SmokeStik oplaadbare batterijen (roestvrijstaal, 180mAh, 2x)
• Cartridges (3x, tabak 12MG en 18MG en menthol 12MG)
• 220V-oplaadadapter
• 12V-oplaadadapter
• USB-laadkabel
• Nederlandstalige handleiding

Over SmokeStik
De SmokeStik-startsets zijn er met batterijen in diverse kleuren en met capaciteiten van 180mAh of 240mAh (XL). De cartridge zijn beschikbaar in twee smaken: Tobacco (tabak) met nicotinegehaltes No-nic 0 (nicotinevrij), Low 8, Medium 12 en Full 18 mg/ml en Menthol (menthol) No-nic 0 (nicotinevrij) of Medium 12 mg/ml. Alle cartridges zijn leverbaar in de kleuren bruin en zwart,

Productspecificaties

SKU
418172
EAN
8376511143010
gebruiker
beginnende damper
Batterij
2x 180 mAh