Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Innokin Coolfire Z50 Zlide Startset - 2ML

INNOKIN

COOLFIRE Z50 ZLIDE STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Innokin Coolfire Z50 Zlide De Innok...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Innokin Coolfire Z50 Zlide

De Innokin Coolfire Z50 maakt gebruik van de Zlide clearomizer en heeft 2ml e-liquid capaciteit. De krachtige batterij is intern verwerkt en heeft 2100mAh capaciteit. Voor het opladen van de batterij kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB kabel.

De e-sigaret kan op maximaal 50W vuren, afhankelijk van het type coil dat wordt gebruikt. De aanpassingen in wattage kunnen worden gedaan met de kleinere knoppen onder het OLED beeldscherm.

De Coolfire Z50 heeft een 0.69 inch OLED scherm. Op dit scherm zijn alle gegevens overzichtelijk weergeven. Zo kan de gebruik zien wat het wattage van de coil is, hoe vol de batterij is opgeladen en op welk wattage er wordt gevuurd.

Innokin Zlide clearomizer

De Innokin Zlide tank kan worden gevuld met 2ml e-liquid. Het bijvullen van de e-liquid kan worden gedaan via de bovenzijde, top-fill vullen dus. Voor het bijvullen van de e-liquid dient u eerst de driptip eruit te halen. Vervolgens kan de topcap opzij worden geschoven om het reservoir te openen.

Innokin Zenith coils

Bij aankoop van de startset worden er twee Innokin Zenith coils meegeleverd. De coils hebben een weerstand van 0.8 en 1.2Ohm. Beide coils staan garant voor een goede smaakbeleving en bijbehorende dampproductie.

Inhoud set
  • Innokin Coolfire Z50 mod (1x)
  • Innokin Zlide clearomizer 2ml (1x)
  • Zenith 1.2Ohm coil (1x)
  • Zenith 0.8Ohm coil (1x)
  • Extra driptip (1x)
  • Extra pyrex glass (1x)
  • Setje O-ringen (1x)
  • USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijdeen oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
420210
SKU
420210
Type e-sigaret
MOD kit
Geregistreerd en goedgekeurd voor Nederlandse markt
Ja