Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Innokin Endura T20S Startset - 2ML

INNOKIN

ENDURA T20S STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.   Innokin Endura T20S ...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


 

Innokin Endura T20S startset

De Endura T20S startset is een e-sigaret voor de beginnende damper. De batterij is intern verwerkt en heeft een grote capaciteit, namelijk 1500mAh. Voor het opladen van de batterij kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB kabel.

De maximale uitput bedraagt 18W en is niet instelbaar. De batterijstatus wordt weergegeven aan de hand van de driekleurige LED indicator.

Innokin Prism T20S clearomizer

De Prism T20S clearomizer is de volgende generatie tank van Innokin. De focus is gelegd op de pure smaak met een uitzonderlijke damp ervaring. De tank is voorzien van een top-fill systeem en een regelbare luchttoevoer (airflow). De Prism T20S tank is eenvoudig schoon te maken met water en papier door de afneembare structuur.

De tank kan worden gevuld met 2ml e-liquid.

Innokin Prism S coils

Bij aankoop van de startset worden er twee Prism S coils meegeleverd. De coils hebben een weerstand van 0.8Ohm en zijn geschikt voor mouth-to-lung dampen.

Wanneer de smaak van de e-liquid afneemt dient de coil vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

Inhoud set
  • Innokin T20S mod (1x)
  • Innokin Prism T20S clearomizer (1x)
  • Prism S coil 0.8Ohm (2x)
  • Extra driptip (1x)
  • USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
420222
SKU
420222
Type e-sigaret
Eenvoudige starterset
Gebruiker
Beginnende damper