Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Innokin EZ Watt Startset - 2ML

INNOKIN

EZ WATT STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.   Innokin EZ Watt star...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


 

Innokin EZ Watt startset

De Innokin EZ Watt e-sigaret heeft een interne batterij van 1500mAh en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB kabel. De meegeleverde Prism T20S tank kan worden gevuld met 2ml e-liquid.

De mod is in te stellen op drie verschillende wattagestanden. Het aanpassen van het wattage kan worden gedaan met de knop aan de bovenzijde/zijkant van de mod.

Innokin Prism T20S clearomizer

De Prism T20S clearomizer is de volgende generatie tank van Innokin. De Prism S tank is voorzien van een top-fill systeem en een regelbare luchttoevoer (airflow). De Prism T20S tank is eenvoudig schoon te maken met water en papier door de afneembare structuur.

De tank kan worden gevuld met 2ml e-liquid.

Innokin Prism S coils

Bij aankoop van de startset worden er twee Prism S coils meegeleverd. De coils hebben een weerstand van 0.8Ohm en 1.5Ohm en zijn geschikt voor mouth-to-lung (MTL) dampen.

Wanneer de smaak van de e-liquid afneemt dient de coil vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

Inhoud set
  • Innokin EZ WATT mode (1x)
  • Innokin Prism T20S clearomizer (1x)
  • Innokin Prism S coil 0.8Ohm (1)
  • Innokin Prism S coil 1.5Ohm (1)
  • Extra driptip (1x)
  • USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijdeen oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
420230
SKU
420230
Type e-sigaret
Eenvoudige starterset
Gebruiker
Beginnende damper