Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Eleaf iStick Pico 75W MOD

ELEAF

ISTICK PICO 75W MOD

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Deze kleineiStick Pico 75w box-mod maakt...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Deze kleineiStick Pico 75w box-mod maakt gebruik van één enkele externe 18650 batterij (niet inbegrepen) die een maximale output levert van 75 Watt.

De software van deze Pico 75w MOD kan worden bijgewerkt naar de nieuwste versie via usb, waardoor je nieuwe functionaliteiten kan toevoegen. Verder is deze iStick voorzien van een digitaal OLED scherm waar alle functies en instellingen zeer duidelijk op worden weergegeven.

Wij raden aan om externe 18650 batterijen op te laden in de hiervoor aanbevolen opladers.

Deze kleine Eleaf iStick Pico 75W MOD heeft een afmeting van 45 x 23 x 70 mm. Daarnaast ondersteunt hij de volgende modussen: VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR en Bypass.

Inhoud set

  • Eleaf iStick 75W Pico mod (1x)
  • Micro-USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Bestel je deze mod liever als een set inclusief tank en coils? Kies dan voor de iStick Pico 75W + Clearomizer kit

Productspecificaties

SKU
411934
EAN
6971365272347
Te gebruiken met type batterij
1x 18650 batterij
Instelbaar vermogen
Geavanceerde instellingen