Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Joyetech Atopack Penguin 2000mAh Startset

JOYETECH

ATOPACK PENGUIN 2000MAH STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De Joye...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Joyetech Atopack Penguin is een all in one Sub-ohm kit zowel voor de beginnende als gevorderde damper. De Joyetech Atopack is zeer compact en erg handig in gebruik. De Atopack Penguin is uitgerust met een interne 2000mAh batterij, de batterij is op eenvoudige wijze op te laden met de meegeleverde Micro USB kabel. De Joyetech Atopack Penguin levert een constant voltage van 3.8 Volt.

De Penguin coil zit in een keramische behuizing en kan aan de bovenzijde worden (bij)gevuld met e-liquid. Keramiek houdt geen smaak vast en geeft daardoor altijd de pure smaak van de e-liquid af.

De Joyetech Atopack Penguin is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een interne tankcapaciteit van 2.0ml. Het tankje is voorzien van het nieuwe JVIC systeem (Juice Vertical Injection coil). De Joyetech Atopack (JIVC) coils worden geleverd in 0.25ohm of 0.6ohm.

Specificatie

  • Een all in one (AIO) starter kit
  • 2ml. tankinhoud
  • Nieuwe JIVC coils
  • 2000mAh interne batterij capaciteit
  • Intelligente batterij indicator
  • Opladen via usb
  • Beveiligd tegen kortsluiting, overladen en te lage weerstand

Inhoud set

Productspecificaties

SKU
412405
EAN
6956916407652
Type e-sigaret
AIO Vape pen
Gebruiker
Beginnende/gevorderde damper