Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Joyetech Tralus Startset - 2ML

JOYETECH

TRALUS STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De Joyetech Tralus start...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De JoyetechTralus startset is een compact POD-systeem met een interne batterij van 800mAh. De batterij is op te laden middels de bijgeleverd USB-C lader en is in te stellen op verschillende vuur standen. Wanneer de gebruiker drie keer op de vuurknop drukt, kan er worden geschakeld tussen de vuur standen. Het innovatieve systeem beschikt ook over verschillende lek beveiligingen en is ook beschermt tegen onder- en overladen

Het POD-systeem is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties en beschikt tevens over een LED scherm onderaan de batterij. Dit scherm geeft het ingestelde wattage stand overzichtelijk weer.

Tralus POD's

De Tralus POD's die worden gebruikt in combinatie met de E-sigaret, hebben een E-liquid capaciteit van 2ml. U kunt de E-liquid bijvoegen middels het 'bottom-fill' vulsysteem. Zodra de smaak van een liquid afneemt dient u enkel de coil in de POD te vervangen, dus niet de gehele POD. Bij aankoop van de startset worden er twee Joyetech EZ coils bijgeleverd. Vervangende Joyetech Tralus Pod's zijn verkrijgbaar in onze webshop. Daarnaast zijn de Joyetech EZ coils beschikbaar in de volgende weerstanden:

 • 0.4Ohm
 • 0.6Ohm
 • 1.2Ohm

Inhoud set

 • Joyetech Tralus batterij (1x)
 • Joyetech Tralus POD (1x)
 • EZ 0.6Ohm coil (1x)
 • EZ 1.2Ohm coil (1x)
 • Joyetech E-liquid flesje (1x)
 • Keycord voor de E-sigaret (1x)
 • USB-C oplaadkabel (1x)
 • Gebruiksaanwijzing (1x)

Productspecificaties

Artikelnummer
418892
SKU
418892
EAN
6971883403001
Type e-sigaret
Open POD systeem