Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Just Juice Blue Raspberry - 50ML

JUST JUICE

BLUE RASPBERRY - 50ML

Productomschrijving
Just Juice - Shake 'n Vape - Blue Raspberry (50ml in 60ml) Shake en vape deze Blue Raspberry liquid van Just Juice en stem het nicotine-gehalte van de liquid helemaal af op uw eigen voorkeur. De e-liquid heeft een wat zurige fruit-smaak van blauwe frambozen. Let op!Shake 'n Vapes zijn geconcentreerder dan reguliere e-liquid. Ze zijn dan ook onges...

Just Juice - Shake 'n Vape - Blue Raspberry (50ml in 60ml)

Shake en vape deze Blue Raspberry liquid van Just Juice en stem het nicotine-gehalte van de liquid helemaal af op uw eigen voorkeur. De e-liquid heeft een wat zurige fruit-smaak van blauwe frambozen.

Let op!
Shake 'n Vapes zijn geconcentreerder dan reguliere e-liquid. Ze zijn dan ook ongeschikt om direct te dampen. Voeg altijd 10ml extra vloeistof toe!

De 60ml flesjes van Just Juice bevatten 50ml e-liquid zonder nicotine in een PG/VG-verhouding van 30%/70% voor flinke wolken damp. De nicotine dient u zelf toe te voegen in de vorm van een nicotine base of nicotine booster met ongeveer een gelijke PG/VG-verhouding. Voeg per flesje 10ml base aan de Shake 'n vape-vloeistof toe, even goed schudden en u kunt de e-liquid vervolgens direct dampen. Zo krijgt u door het toevoegen van bijvoorbeeld 10ml met 18mg nicotine, 60ml e-liquid met 3mg nicotine.

Productspecificaties

Artikelnummer
418223
SKU
418223