Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

JustFog Better Than Starterkit

JUSTFOG

BETTER THAN STARTERKIT

Productomschrijving
JustFog Better Than Pod e-sigaret kopen? De JustFog Better Than Pod is een hervulbaar pod systeem dat is uitgebracht door het merk Justfog. Dit Pod systeem maakt gebruik van hervulbare 1,9 ml pods met een ingebouwde coil. Hierdoor hoef je dus zelf geen losse coils te vervangen. Deze coil zit namelijk ingebouwd in de capsule of de pod. Deze e-sigar...

JustFog Better Than Pod e-sigaret kopen?

De JustFog Better Than Pod is een hervulbaar pod systeem dat is uitgebracht door het merk Justfog. Dit Pod systeem maakt gebruik van hervulbare 1,9 ml pods met een ingebouwde coil. Hierdoor hoef je dus zelf geen losse coils te vervangen. Deze coil zit namelijk ingebouwd in de capsule of de pod. Deze e-sigaret is uitgerust met een 420 mAh batterij en kan worden opgeladen door middel van een USB-C kabel. De kabel wordt niet meegeleverd met de e-sigaret. De e-sigaret is ideaal voor beginnende dampers die een e-sigaret willen uitproberen. 

Batterij indicatie:

  • Wit licht: 100-65 %
  • Blauw licht: 65-30 %
  • Rood licht onder de 30%
  • Knipperend licht: bijna leeg

JustFog Better Than Pod

Bij de e-sigaret zit één Justfog Better Than Pod meegeleverd. Bij deze pod heb je nog een losse vloeistof nodig. De pod maakt gebruik van een coil met een weerstand van 1,0 ohm. Onze adviesverhouding voor e-liquid die geschikt is voor deze pod is 50/50. Wanneer je de pod voor de eerste maal vult, is het aan te raden deze ongeveer 10 minuten te laten staan voordat je deze voor de eerste maal inschakelt. Hierdoor zorg je er voor dat de coil niet direct verbrand en zorg je dat je de levensduur van de pod verlengd. 

Productspecificaties

SKU
420803
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare / gesloten) POD
Gebruiker
Beginnende damper