Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

JustFog Minifit-S Startset

JUSTFOG

MINIFIT-S STARTSET

Productomschrijving
Productgegevens De JustFog Minifit-S startset, de opvolger van de Justfog Minitfit e-sigaret, is een complete pod e-sigaret. De Minifit-S heeft een ingebouwde 420mAh batterij en kan worden opgeladen met een USB-C kabel. De oplaadkabel wordt standaard meegeleverd bij aankoop van de startset. Bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot één ...

Productgegevens

De JustFog Minifit-S startset, de opvolger van de Justfog Minitfit e-sigaret, is een complete pod e-sigaret. De Minifit-S heeft een ingebouwde 420mAh batterij en kan worden opgeladen met een USB-C kabel. De oplaadkabel wordt standaard meegeleverd bij aankoop van de startset. Bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot één dag mee gaan zonder opnieuw te moeten worden opgeladen.

In combinatie met de bijbehorende pods zorgt de Minifit-S voor een goede overdracht van de smaak van een e-liquid.

De Minifit-S heeft een vuurknop maar kan ook worden gebruikt zonder vuurknop, zuigen aan het mondstuk is genoeg om het apparaat te activeren.

De Minifit-S is geschikt voor de beginnende damper. Door het gebruik van pods is het eenvoudig om meerdere pods mee te nemen voor onderweg en is de kans op lekken van e-liquid minimaal.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Batterij indicatie:

  • Wit licht: 100-65 %
  • Blauw licht: 65-30 %
  • Rood licht onder de 30%
  • Knipperend licht: bijna leeg

Justfog Minifit-S pods

De Justfog Minifit-S werkt in combinatie met de gelijknamige pods. De pod kan worden gevuld met 1.9ml e-liquid. Het bijvullen van de e-liquid kan worden gedaan via de onderzijde van de pod. Het siliconen dopje kan omhoog worden gelift, vervolgens kan de e-liquid worden bijgevuld. Wanneer er een nieuwe pod wordt gebruikt is het aan te raden om deze eerst 10 minuten in te laten trekken met e-liquid.

De coil heeft 0.8Ohm weerstand en is ingebouwd, niet los te vervangen dus. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

Bij aankoop van de startset wordt er één pod meegeleverd.

Inhoud set
  • Justfog Minifit-S batterij (1x)
  • Justfog Minifit-S pod (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader

 

Productspecificaties

Artikelnummer
420797
SKU
420797
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare ) POD