Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

JustFog Minifit-S Startset

JUSTFOG

MINIFIT-S STARTSET

Productomschrijving
Productgegevens De JustFog Minifit-S startset, de opvolger van de Justfog Minitfit e-sigaret, is een complete pod e-sigaret. De Minifit-S heeft een ingebouwde 420mAh batterij en kan worden opgeladen met een USB-C kabel. De oplaadkabel wordt standaard meegeleverd bij aankoop van de startset. Bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot één ...

Productgegevens

De JustFog Minifit-S startset, de opvolger van de Justfog Minitfit e-sigaret, is een complete pod e-sigaret. De Minifit-S heeft een ingebouwde 420mAh batterij en kan worden opgeladen met een USB-C kabel. De oplaadkabel wordt standaard meegeleverd bij aankoop van de startset. Bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot één dag mee gaan zonder opnieuw te moeten worden opgeladen.

In combinatie met de bijbehorende pods zorgt de Minifit-S voor een goede overdracht van de smaak van een e-liquid.

De Minifit-S heeft een vuurknop maar kan ook worden gebruikt zonder vuurknop, zuigen aan het mondstuk is genoeg om het apparaat te activeren.

De Minifit-S is geschikt voor de beginnende damper. Door het gebruik van pods is het eenvoudig om meerdere pods mee te nemen voor onderweg en is de kans op lekken van e-liquid minimaal.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Batterij indicatie:

  • Wit licht: 100-65 %
  • Blauw licht: 65-30 %
  • Rood licht onder de 30%
  • Knipperend licht: bijna leeg

Justfog Minifit-S pods

De Justfog Minifit-S werkt in combinatie met de gelijknamige pods. De pod kan worden gevuld met 1.9ml e-liquid. Het bijvullen van de e-liquid kan worden gedaan via de onderzijde van de pod. Het siliconen dopje kan omhoog worden gelift, vervolgens kan de e-liquid worden bijgevuld. Wanneer er een nieuwe pod wordt gebruikt is het aan te raden om deze eerst 10 minuten in te laten trekken met e-liquid.

De coil heeft 0.8Ohm weerstand en is ingebouwd, niet los te vervangen dus. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

Bij aankoop van de startset wordt er één pod meegeleverd.

Inhoud set
  • Justfog Minifit-S batterij (1x)
  • Justfog Minifit-S pod (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader

 

Productspecificaties

Artikelnummer
420797
SKU
420797
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare ) POD