Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

JustFog Q16 pro starterset

JUSTFOG

Q16 PRO STARTERSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. De JustFog Q16 Pro is een verb...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


De JustFog Q16 Pro is een verbeterde versie van zeer veel gekochte Q16 e-sigaret. Dit vernieuwde model is van andere materialen gemaakt, waardoor het zwaarder voelt in de hand. Ook zijn de knoppen voor het vuren en instellen van het wattage op de batterij opnieuw ontworpen.

Over de Justfog Q16 Pro starterset

De Q16 pro koop je bij ons als starterset. In deze set wordt een bijpassende clearmizer en coils meegeleverd, zodat je alles in huis hebt om te kunnen dampen. Met de ingebouwde batterij van 900 mAh heb je voldoende stroom om de hele dag te kunnen dampen. De clearomizer die wordt geleverd bij aankoop van de startset kan worden gevuld met maximaal 1.9ml E-liquid.

Het apparaat heeft slechts twee knoppen; een knop voor het vuren, en een knop voor instellen van het wattage. Deze eenvoudige instellingen maakt de Justfog Q16 pro tot een E-sigaret die zeer goed geschikt is voor beginnende dampers of mensen die wensen te stoppen met traditioneel roken.

De batterij

De interne batterij die wordt gebruikt in de Q16 Pro startset heeft een vermogen van 900mAh. Dit is bij gemiddeld gebruik genoeg om minstens ‚ een hele dag mee te gaan zonder opgeladen te worden. De justfog q16 pro opladen doe je middels de bijgeleverde micro-USB kabel.

De batterij kan worden ingesteld op vier variabele voltage levels, dit doet u middels de knoppen die zich op de batterij bevinden. De voltage levels luiden als volgt:

  • 3.5V - minimale stand
  • 3.8V - zachte stand
  • 4.1V - normale stand
  • 4.4V - hoge stand

Het LED licht laat u tevens zien hoe ver de batterij opgeladen is:

  • Wit LED licht: 100% - 65%
  • Blauw LED licht: 65% - 30%
  • Rood LED licht: 30% - 0%

Over de clearomizer

De vernieuwde Justfog Q16 Pro clearomizer beschikt over een top-fill vul systeem. Dit minimaliseert de kans op het lekken van vloeistof. De maximale E-liquid capaciteit van de tank bedraagt 1.9ml.

De airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer laat u zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

Coils

De Q16 Pro maakt gebruik van de 14 serie coils, deze zijn verkrijgbaar in de volgende weerstanden:

  • 1.2Ohm
  • 1.6Ohm

Bij aankoop van de Q16 pro startset worden er standaard een 1.6Ohm coils bijgevoegd. Met de 1.2Ohm coil kunt u de standaard dampproductie van de Q16 pro nog wat ophogen.

Glas vervangen

Het glas van deze clearomizer kan wel eens breken na een val. In deze gevallen is het handig te weten dat wij vervangende Q16 stukken inclusief glas aanbieden, zodat u niet de gehele clearomizer hoeft te vervangen.

Q16 Pro kopen

Dus wil je graag een Q16 Pro kopen of heb je wellicht nog vragen over de Q16 Pro, laat het ons dan weten of bestel direct. De Q16 Pro is een hervulbare populaire e-sigaret. Heb je nog vragen, neem contact op met onze klantenservice. 

Q16 pro lekt vloeistof

Mocht uw clearomizer opeens beginnen te lekken, dan is er een goede kans dat de O-ringen vervangen moeten worden om het probleem op te lossen. Wij hebben de nieuwe O-ringetjes in het assortiment.

Productspecificaties

SKU
417703
EAN
1502900104011
Type e-sigaret
Eenvoudige starterset
Gebruiker
Beginnende damper