Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 25 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Lees meer

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 25 euro
Niet goed, geld terug

Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Lees meer

JustFog Q16

JUSTFOG

Q16

JustFog Q16
Productomschrijving

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


 

De JustFog Q16 is een zeer populaire e-sigaret voor zowel de beginnende als de meer ervaren damper. Het model wordt bediend met slechts twee knoppen. Bij dit model wordt mouth-to-lung gedampt, een vergelijkbare ervaring als bij het roken van normale sigaretten.

Welke liquids kan ik gebruiken in de Q16?

Let op! De e-liquids in de Q16 dienen een PG/VG verhouding met minimaal 50% PG te bevatten. Liquids die minder dan 50% PG bevatten zijn stroperiger en daarom minder geschikt voor dit model. Gebruik je deze toch, dan zal de vloeistof in de tank van je Q16 niet snel genoeg opgenomen worden, wat kan resulteren in een verbrande coil. Het is dus van belang om de juiste vloeistof te kopen!

Weten welke geschikte e-liquids wij verkopen voor de Justfog Q16? Kijk dan bij de volgende categorieën:

Clearomizer JustFog Q16

In de Q16 starterset ontvang je naast de box-mod ook een clearomizer. De Q16 beschikt over een clearomizer met een standaard 510 aansluiting. Deze tank is te vullen met maximaal 2mL e-liquid. Aan de onderkant vindt je een ringetje waarmee de airflow (de hoeveelheid lucht die door de pijp gaat) handmatig ingesteld kan worden. Bovenop de tank vind je een plastic driptip die gemakkelijk uit te nemen is. Wil je toch liever je eigen driptip gebruiken, dan kan dat dus gewoon.

De Q16 clearomizer is gemaakt van verchroomd messing en pyrex glas. Aangezien het glas breekbaar is, doe je er goed aan om zorgvuldig om te gaan met de tank. Mocht het pyrex glas onverhoopt toch breken, dan is het handig om te weten dat wij wel vervangende glaasjes aanbieden op onze website.

Wil je de Justfog Q16 schoonmaken? Alle onderdelen kunnen gewoon afgespoelt worden met water, maar zorg wel dat de coil nooit in contact komen met water.

Justfog Q16 coils

Wanneer je de Q16 set aanschaft ontvang je daarbij meteen een 1.6 Ohm coil van organisch katoen om het apparaat mee in werking te stellen. Het materiaal in deze coils is puur, ongebleekt katoen. In combinatie met de meegeleverde J-Easy 9 VV batterij zorgt dit voor een uitstekende smaakbeleving. Afhankelijk van hoeveel je dampt, gaan deze coils meestal tussen de 1-2 weken mee.

Coil op? Nieuwe Justfog Q16 coils kopen kan natuurlijk bij ons. Deze 14-serie coils produceren voor de meeste gebruikers wel voldoende damp. Mocht je de dampproductie toch nog wat op willen hogen, dan zijn er eventueel ook coils met een lagere weerstand van 1.2 Ohm te krijgen.

Justfog Q16 batterij

De meegeleverde J-Easy 9 VV batterij heeft een capaciteit van 900 mAh en is voorzien van een 510 aansluiting. Aan/uit-zetten doe je door 5 keer achter elkaar snel op de vuurknop te drukken. Wil je iets aan de dampervaringen veranderen, dan is het voltage op de batterij met behulp van een +/- knop in 8 stappen eenvoudig in te stellen tussen 3,4 en 4,8 volt.

De resterende capaciteit van de batterij wordt weergegeven aan de hand van een LED indicator met 5 streepjes (5 kleuren).

In de startset is een Micro-USB kabel toegevoegd om de batterij op te laden. een220 v USB Verloopstekker (muuradapter) is niet toegevoegd. Deze is eventueel los bij te bestellen.De batterij heeft een bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen.

Inhoud van deze set:

Oude apparaat inleveren
Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk hier de mogelijkheden

 

Productspecificaties

SKU
411663
EAN
1423800001012
Type e-sigaret
Eenvoudige starterset
Gebruiker
Beginnende damper