Terug

Liquid Kopen voor je e-sigaret?

Filters

Liquids Kopen?

Liquids kopen voor je e-sigaret doe je bij NLDamp. Wij bieden een groot assortiment aan liquid smaken zoals tabak, fruit, mint, menthol en verschillende zoete smaken. Liquids zijn vloeistoffen die worden gebruikt in je e-sigaret of vape. Andere benamingen voor liquids zijn bijvoorbeeld vape liquid of e-liquid.

Liquid kopen voor je e-sigaret

Liquid is een vloeistof die je gebruikt in je e-sigaret. Deze vloeistof is beschikbaar in alle verschillende soorten en maten. Liquid wordt gebruikt om de e-sigaret te vullen. In liquid zit soms wel en soms geen nicotine. Op zoek naar een goedkope liquid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden al liquids vanaf 2,50 euro.

Liquid met of zonder nicotine

Liquid kan zowel nicotine als geen nicotine bevatten. Deze keuze heb je helemaal zelf in de hand. Zo vind je op deze pagina het assortiment van e-liquid zonder nicotine. Wil je meer weten over wat het effect is van nicotine in je liquid? Lees dan eens onze pagina ‘Nicotine in de e-sigaret’. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om een beslissing te maken om wel of geen nicotine te gebruiken in je liquid.

Vragen over je e-sigaret of over liquid?

Stel ze dan gerust aan ons. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over je liquid! Wij zijn op werkdagen te bereiken tot 17u zowel telefonisch als per e-mail.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 2,588 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen