Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

SMOK Nord 50W Startset

SMOK

NORD 50W STARTSET

Productomschrijving
SMOK Nord 50W startset - 2ml versie De SMOK Nord 50W kit is een complete e-sigaret, geleverd inclusief twee pods en bijbehorende coils. De batterij is intern verwerkt en heeft 1800mAh capaciteit. De batterij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij tot wel één dag mee. Aan de zijkant van d...

SMOK Nord 50W startset - 2ml versie

De SMOK Nord 50W kit is een complete e-sigaret, geleverd inclusief twee pods en bijbehorende coils. De batterij is intern verwerkt en heeft 1800mAh capaciteit. De batterij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij tot wel één dag mee.

Aan de zijkant van de batterij is een OLED beeldscherm gevestigd. Op het scherm zijn alle gegevens overzichtelijk weergeven. Naast de batterijstatus is ook het wattage, de weerstand van de coil en het aantal genomen puffs te zien.

De e-sigaret kan op maximaal 50W vuren afhankelijk van het type coil dat wordt gebruikt.

De Nord 50W e-sigaret is verkrijgbaar in verschillende uitbundige kleuren maar ook in klassieke leder varianten.

SMOK Nord pods

Bij aankoop van de startset worden er twee soorten pods meegeleverd. De SMOK Nord LP2 pod en de regulier SMOK Nord pod. De LP2 pod kan worden gevuld met 2ml e-liquid en werkt in combinatie met de LP2 coils. De reguliere SMOK Nord pod heeft een maximale e-liquid capaciteit van 2ml en werkt in combinatie met de Nord coils. Bij beide pods wordt er één coil meegeleverd.

De pods kunnen worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen. Het plaatsen van een coil kan via de onderzijde worden gedaan. Bijvullen van e-liquid kan worden gedaan via de zijkant van de pod.

De pod is los en vast te koppelen door een magnetische aansluiting via de bovenzijde van de batterij.

Inhoud set

  • SMOK Nord 50W batterij (1x)
  • SMOK Nord LP2 pod met 0.23Ohm LP2 coil (1x)
  • SMOK Nord pod met 0.6Ohm Nord DC coil (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Productspecificaties

Artikelnummer
420447
SKU
420447
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare / gesloten) POD