Terug

Millers Juice e-liquid

In de afgelopen jaren heeft het Nederlandse Millers Juice met haar Silverline, Goldline, Chromeline en nu ook de Platinumline veel populariteit gewonnen onder de dampers van ons land

Millers Juice e-liquid

Millers Juice E-liquid kopen

Het Nederlandse merk Millers Juice is misschien wel het meest bekende merk e-liquid geproduceerd in ons land. In de afgelopen jaren heeft Millers Juice met haar Silverline, Goldline, Chromeline en nu ook de Platinumline veel populariteit gewonnen onder de dampers van ons land. Op deze pagina vind je dan ook ons assortiment aan Millers Juice E-liquid.

70 verschillende smaken Millers Juice E-liquid in ons assortiment

Ons assortiment aan Millers Juice bestaat uit 70 verschillende typerende smaken. Zo bestaat de Silverline uit standaard smaken zoals banaan, drop, menthol desert en tabak. De Gold Line uit samengestelde smaken zoals ‘Have Anise Day’ en ‘The Apple of Eden’. Sinds kort zijn daar ook de Millers Chromeline en de Millers Platinumline aan toegevoegd.

 

Wil je meer weten over e-liquid? Lees dan onze blog: Wat is PG/VG. Zoek je liever op smaak? Bekijk dan onze pagina E-liquid smaken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9 / 10 - 1008 Beoordelingen @ KiYoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen