Terug

Pods

Pods

Wat zijn Pods?

Pods worden gebruikt in de nieuwste e-sigaretten sinds 2020. Pods zijn eigenlijk een versimpelde versie van een complete tank. Vaak zitten de onderdelen zoals het mondstuk , het e-liquid reservoir en de coil al ingebouwd in de pod. Hierdoor zijn deze een stuk gebruiksvriendelijker dan de reguliere clearomizers (tanks). De pods zijn op te splitsen in voorgevulde en hervulbare pods.

Voorgevulde Pods kopen

Voorgevulde Pods zijn zoals de naam ook al zegt van te voren voorgevuld met e-liquid. Deze beschikken al over de vloeistof en zijn daarom de meest gebruiksvriendelijke Pods die er zijn. Wanneer de pod leeg is vervangt u de volledige pod met een nieuwe. 


Hervulbare Pods kopen

De hervulbare Pods spreken ook voor zich. Deze beschikken nog niet over e-liquid en is er dus ruimte gemaakt om e-liquid naar keuze toe te voegen. Hierdoor zijn ze iets minder gebruiksvriendelijk en zijn soms de coils verwisselbaar. Het voordeel van hervulbare pods is dat u ze natuurlijk opnieuw kan vullen en kan vullen met e-liquid naar keuze. Hierdoor zit u niet vast aan een specifiek assortiment aan smaken.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen