Terug

Eleaf POD's

Filters

 • Eleaf - Tance Open POD (5 St.)

  POD's dienen specifiek gebruikt te worden in combinatie met de Eleaf Tance E-sigaret. De coil in de POD heeft een weerstand van 1.2Ohm.

  12,99

  0
 • Eleaf - Tance Max POD (5 St.)

  Deze POD dient gebruikt te worden in combinatie met de Eleaf Tance Max E-sigaret (coil niet inbegrepen)

  18,95

  0
 • Eleaf - iStick P100 Pod

  Pod voor de Eleaf iStick P100 mod (inhoud van 2 ml), hervulbaar via de zijkant en voorzien van een magneetaansluiting.

  4,99

  0
 • Eleaf - GTL MINI EMPTY POD

  De Eleaf GTL Mini Pod heeft een inhoud van 2 milliliter. De GTL Mini Pod Tank heeft een magneetaansluiting en is hervulbaar via de onderkant. De GTL Mini Pod is compatibel met GTL coils.

  2,99

  0
 • Eleaf - GTL Empty Pods - 2ML

  De Eleaf GTL pod heeft een maximale e-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld via de onderzijde (bottom-fill). De Pod wordt gebruikt in combinatie met GTL coils.

  2,99

  0
 • Eleaf - Elven POD (4 St.)

  Set van vier vervangende pods voor de Eleaf Elven startset.

  6,99

  0

Eleaf POD

Het merk Eleaf is al voor een lange tijd een prima merk op het gebied van alle mogelijke soorten elektrische merken. Het is een merk wat zeer toegankelijk is voor de mensen die net beginnen met vapen. Door de voordelige prijzen is het voor jou ook mogelijk om een Eleaf POD te kopen voor niet al te veel geld. Dankzij een Eleaf POD kan je speciale vullingen in de e sigaret klikken om mee te gebruiken. Deze e sigaret wordt niet standaard geleverd met een vulling, deze moet je dus nog bij bestellen. Dit maakt het echt een stuk eenvoudiger om jouw POD op de juiste manier in gebruik te nemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen