Terug

Voorgevulde POD

Voorgevulde POD

de beste keuze die je maar kunt maken. Zoals je al wel aan de naam kunt zien is een voorgevuld pod systeem een speciale e-sigaret die je niet zelf hoeft te vullen. De pod systemen staan bekend om het feit dat hier geen vloeistof in zit maar dat er een POD vulling in zit. Kiezen voor een pod zonder liquid maakt het mogelijk om gelijk aan de slag te gaan met het vapen. Is de vulling op dan kun je de e sigaret weggooien. Dit maakt het mogelijk om meer af te wisselen tijdens het vapen. Op die manier kun je de meest diverse soorten smaken ontdekken die er op dit moment te vinden zijn.

Groot scala aan pods zonder liquid

Voor een pod zonder liquid bestellen ben je hier op de site aan het juiste adres. Wij staan bekend om ons aanzienlijk grote assortiment. Dit assortiment maakt het mogelijk om de pod zonder liquid te vinden die aansluit bij wat je zoekt. Neem zeker eens een kijkje in het aanbod om te zien welke merken er te vinden zijn. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen